Az egykori modell, aki most már "anyuka, akinek van egy 7 éves kislánya és nem meri úszni engedni" azon rágott be, hogy Gyárfás Tamás az utolsók egyikeként még mindig kitartóan szarik az úszók körüli nemi erőszak-botrányra.

Görög Zita Facebookján tette fel kérdéseit az úszószövetség elnökének:

"1993 óta vagyok a szövetség elnöke, nem tudok nyilatkozni az ügyről. Azt hittem a 10 arany miatt hív. Remekül szerepeltünk az Európa-bajnokságon, szeretnék ünnepelni!"- nyilatkozta Gyárfás Tamás a cikk kapcsán.

Kedves Gyárfás Tamás!

Túl sok bennem a De!

Semmi gond az ünnepléssel! Gratulálok a sikerekhez! De! Azt hiszem kevesen vagyunk akik olyan házban akarunk lakni , ahol bűncselekmény történt. Ön egy ilyen ház tetején trónol! Értem, hogy nem Ön követte el ezeket a szörnyűségeket ,mégis anèlkül èl evvel együtt, hogy az új lakókat megnyugtatná, nem fordulhat többet ilyen elő. Az nem is kérdés számomra, hogy előfognak e kerülni még áldozatok, mert biztos vagyok benne,hogy előbb utóbb bátorságot merítenek ezek a Nők akkor is, ha a világ egyik legnehezzebb történéséről kell beszélniük! De! nem csak bennem merül fel a kérdés szerintem, hogy mi a helyzet most?? Előre elnézést kérek minden valaha volt és jelenleg is tisztességes edzőtől ! De! Kézenfekvő dolog megkérdeznem, vajon azok a fiúk, mára férfiak , akik ezek mellett a gonosztevők mellett szocializálódtak mennyit engednek meg maguknak a medencében és azon kívül !??? Tervez felvilágosítást? Tervezi szakemberek bevonását az Ügybe , hogy kiderüljön manapság történt e hasonló dolog? És akkor azt is megkérdem: 1993 óta ??? Vagy az is csak 55 évvel később fog kiderülni, mikor valaki valakinek a tyúkszemére lép?

Tisztelettel és kiváncsisággal várom válaszát!

Egy anyuka , akinek van egy 7 éves kislánya és nem meri már úszni engedni!

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Zitácska nem kéne túl lihegni !!! Vigye úszni a kislányát és vigyázzon rá!!!
SaZ68
páros lábbal? mi ez látványbírkózás? értem, hogy az újságíró is megpróbál figyelmet felkelteni, mégis a fogalomrendszer nem illik a témához. aki beszél, nem üt, nem rúg. minden hatásra törekvés mellett illene a torzítást mellőzni.
qrfly
..."..törekvés mellett illene a torzítást mellőzni. ..."

ugye EZ gyafinak szól??

annak a szarházinak ...aki pár - franc tudja milyen módon és KÖRNYEZETBEN !!! / összeúszott aranyat többre tart mint egy 9 éves kislány el /meg!! sic!! / bßott életét...

nagyon sokáig bvírtam ezt a szzsákot...de az idén nagyon elásta magát ..EMBERILEG !!!
egyvandor
@Jozefina: Van lányod? Remélem éjjel nappal ügyelsz rá.
APX
gyárfás egy geci.
Mindig is az volt.
Mi teszi gecivé?
A kapcsolatai.
Ne tévedj!
pagoda
gyárfás ugyanolyan bűnös, mintha ő követte volna el. Bűnsegéd! Semmit sem tesz, hogy ilyen dolgok ne forduljanak többet elő. Ki tudja miért takaródzik ennyire. Talán magát is védi. Az úszóknak saját érdemük a jó szereplés. Ezek a mocskok meg dicsekednek. Pedig nem sokat tesznek. Itt volt a Katinka ügy, és kiborult a bili. Az alapvető dolgokat sem kapják meg az úszók.Ezek meg tömik a zsebüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.