Mi köze a húslevesnek az ízületi fájdalmakhoz és a rákhoz? Nálatok is családi hagyomány a húsleves? A statisztikákat tekintve Magyarország meglehetősen "leveses" nemzet. A levesnek nagyon sok haszna van, hiszen mivel nem csak laktatós, könnyen emészthető táplálék, de ugyanakkor folyadék forrás egyszerre. Főleg Magyarországon rengeteg ilyen "egytálétel" van, hiszen egy jó tányér babgulyás mellé kinek kell rántott hús, nem igaz? Viszont, ha nem jól készíted ezeket a húsos leveseket, akkor bizony komoly árnyoldalai vannak, aminek nem ma, hanem 10-20 év múlva fogod "meginni a levét", viszont az már nem lesz annyira finom... Bármilyen húst is főzöl, tudnod kell, hogy főzés közben a hús különböző vegyületeket (Pl.: az állattenyésztés során használt vegyszerek, gyógyszerek, húgysav, stb) ereszt. Ezekre az anyagokra a szervezetnek nemhogy nincs szüksége, de inkább káros. Terhelik a májat, a vesét és savasítja a testet, ezért hosszútávon egyenes út az ízületi, derék, váll és különböző...

Feltöltő: HillVital
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@papa.49: Bár csak hozzá tudnánk jutni jó házi baromfihoz... Amióta a nagyszülők örökre elmentek, azóta jó alapanyaghoz nem jutunk.
KERKA
Ha sütöd a húst, ugyanezek a káros adalék anyagok megmaradnak benne. A húsleves szinte minden Európai országban étlapon van, legfeljebb másképp nevezik. Általában raguként főzik, de ugyanígy zöldségek hozzáadásával.
papa.49
Azt hiszem még nem evett a cikkíró igazi húslevest, amit baromfiból, esetleg galambból főznek, javaslom próbálja meg, nem attól fog meghalni))))))))))))))
glorianna
Hja kérem, valahogy el kell(ene) adni a Hillvital cuccait is :) ha másképp nem megy, akkor ilyen nyakatekert reklámcikkekkel próbálkoznak.
Levendula
@papa.49: Bár csak hozzá tudnánk jutni jó házi baromfihoz... Amióta a nagyszülők örökre elmentek, azóta jó alapanyaghoz nem jutunk.
papa.49
@Levendula: Ebben igazad van, mink egy kisváros régi falusi körzetében lakunk, ahol mindig volt baromfi,disznó kacsa,liba, tudod most mi van befüvesítve a porta, esetleg kutya, macska, és kész...
Jozefina
Valami idióta írhatta a cikket!!! Nem levesként fogyasztva ugyanaz a hús talán nem tartalmazza a sok mocskot, amit levesként már igen??!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.