Közel három évig ment, és pontosan 260 adást ért meg az ATV-n Friderikusz Sándor "Friderikusz" címen futó beszélgetős műsora.

A miértekről a műsorvezető Facebook-posztjában tájékoztatott:

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Sajnálom, ha megszűnik, mert jó pár máshol nem látható témában és máshol nem szereplő szakemberekkel beszélgetett. A történet negatívuma a sok ismétlés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@emerencia: Én azért hagytam ott a atv. mert a számomra addig volt érdekes amíg arról tudósítottak, amit a kormánytévéken elhallgattak...Mióta egy pár igazi riporter eltűnt, eltűnt a híradós gárda számomra igaznak hitt része, mióta az Olga is ,,megjuhászodott,, a kényszer szünet után, mióta állandóan minden híradóban focinak kell lenni, azóta nem nézem ezt a csatornát...Szerettem pl. a Fórumot, de ott is már csak akkor nézem mikor az Emília vezeti, én úgy érzem nagyon megváltozott a hangvétel, a hangsúly mióta a tulajdonos behódolt a csutifélkegyelműnek...
emerencia
@papa.49: Igen, nekem is vannak ilyen sejtéseim de az még mindig megvan, hogy minden oldalról hívnak alanyokat, azok pedig mondják a magukét. A riporterek véleménye csak akkor dühít különösebben, ha az komoly erkölcsbe ütközik vagy túllépi az újságírótól elvárható etikai normákat. Nálam eddig még csak Fridi és kollégája lépték át egyszer ezt a határt az atv-ben. Olyan úgy sem lesz soha, hogy mindig minden témában azt halljam vissza amit szeretnék. Az pedig természetes, hogy az egyik riporter szimpatikusabb mint a másik. Jártam már úgy is, hogy az általam nem igazán kedvelt műsorvezető belopta magát a szívembe, pedig csak az történt, hogy véletlenül elfelejtettem más csatornára kapcsolni. Nincs könnyű dolguk. Dolgoztam valaha rádióban, ott elég sok közszolgálati jellegű magazinműsort készítettünk. A technikai helyiségbe gyakran bejöttek a műsorvezetők dumcsizni. Szerintem abban a szakmában az a hiteles, akinek stílusa, habitusa kikapcsolt mikrofon mellett sem tér el jelentősen a megszokottól. Még több mint másfél évtized után is visszaemlékszem rájuk és boldog vagyok, ha valahol látom, hallhatom őket még akkor is, ha nem az én nótámat fújják.
jolibaba
Nagyon sajnálom, hogy a műsor -remélhetőleg csak átmenetileg- megszűnt. Véleményem szerint teljesen felesleges ezt a formát megszüntetni, hiszen laza, és és még lazább műsorokkal tömve vannak a csatornák.
Az a sok valóvilágos, farmos, édes élet, éjjel nappal budapest, berki krisztiános egyéb műsorból túl sok van, azokra kár időt fecsérelni.
Eddig legalább az ATV nem alacsonyodott le ezekre a selejtekre. Tulajdonképpen az ATV is lazított az utóbbi időben, azt is sajnálattal vettem tudomásul, de még elviselhető mértékű volt a változás. Többre nincs szükség. Ez az én véleményem.
magyarbakancs
Szin vonalas értelmes korrekt műsor volt.
eugen4402
@jolibaba: Én is sajnálom, ha lehúzzák a redőnyt, mert nem tudok olyan másik magyar csatornát, amelyik az aktuális tudományos eredményekről tudósítani olyan nyelven, amit az átlagember is megért. Csak remélni merem, hogy nem valami pornográf okádékot raknak a palettára, mert hogy "azt keresik a nézők". Ez olyan, mint a "mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás?"
jolibaba
@eugen4402: Aki keres,az talál, legfeljebb fizetős a kínálat. Remélem, hogy az a csatorna ahol a HIT gyülekezetnek van műsora, nem keveredik valami pocsékságba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél