Cincinatti - Lelőttek egy 17 éves hímgorillát az amerikai Cincinnati állatkertjében, miután egy 3 éves kisgyerek beesett a főemlős kifutója körüli vizesárokba - közölte az állatkert igazgatója helyi idő szerint szombaton.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Miert nem csak altato lovedeket hasznaltak?
karma1
@Yoda69: Talan nem volt idejuk megvarni az altato hatasat... Egyebkent lattam a TV-ben a riportot, a kerdesem csak annyi: hol a jo k. anyjaba volt ennek a 3 evesnek (mert itt 3 evesnek mondtak a gyereket) a jo edesanyja?

Hogy a francba kolbaszolhatott bele a kozonsegtol elvalaszto vizesarokba az a gyerek? Nem a gyereket hibaztatom, mert egy 3 evesnek nincsen veszelyerzete, nem felelos a tetteiert. De a szulei? Nagyszulok? Vagy aki elvitte az allatkertbe?

Kulonben nagyon sajnalom a gorillat, 17 evesen meg nagyon fiatal volt...Biztos lett volna megoldas egy joadagos altatolovedek, ahogy mondod...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.