A Magyar Nemzet Csíksomlyón találkozott Kovács Ákossal, aki családjával együtt ellátogatott a búcsúba.

Az ünnepség után interjút készítettek vele, melyben szó esett az énekes decemberben elhangzott, és nagy felháborodást keltett mondatairól is, ahol a nők szerepét definiálta sajátosan.

Emlékeztetőül a kulcsmondatok Ákos decemberi, Echo tévés interjújából:

A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem.

- Nem az a dolguk?

- Nem az a dolguk.

- Mi a dolguk a nőknek?

- Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni.

 A popsztár most a Magyar Nemzetnek azt bizonygatta, hogy véleménye senkire nézve nem sértő.

A férfi és női életszerepek témaköre mindenkit érdekel és mindenkit érint. Engem is. A véleményem – a valós, nem amit hegesztettek belőle – nem sértő és senkire nézve nem kötelező

- szögezte le Ákos.

A lap arra is rákérdezett, hogy a kormány egyeztetett-e vele, mielőtt bejelentették: felmondják a mobilnetes szerződéseket a céggel. Az énekes ezt határozottan cáfolta:

Ilyesmit csak az gondol, aki a balfolklór alapján kampánylakájként könyvel el, de ez már a hagymázas lázálmok világa. Velem nem egyeztetnek kormánydöntésekről, ezt senki se gondolhatja komolyan.

Ákos elmondása szerint épp a legdurvább sajtótámadások idején kapta a legtöbb, szinte feldolgozhatatlan mértékű szeretetet, együttérzést, támogatást.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Nekem teljesen mindegy, hogy milyen mélyen fúrja be magát Orbán hátsójába (a jobboldalon ez is egyfajta princípium, hogy kell nekik egy fix pont, szeretik a tekintélyelvűséget), csak azt mondja már meg nekem valaki, hogy mi az istenről szólnak a dalai?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Sok énekest kedvelek, sok énekest nem. Ákos utóbbiak közé tartozik.
silber13
@Mézike:05.29. 13:09-re: Szerintem a második " dal " erősen hajaz az István a király sámándalára!. Sőt, nagyon erősen...
magyarbakancs
Ákos: "Nem vagyok közellenség"
Művésznek, színésznek, énekesnek, sportolónak nem illik kiállni egyetlen egy politikai párt mellet.
Abban a pillanatban hiteltelenné válik.
Mézike
@silber13: Baxki! Te tényleg zseni vagy! :-)
Pedig ismerem a sámán dalt is . De lehet azért nem vettem észre mert az eredetit Deák Bill Gyula énekli . Ő pedig vehetetlen! Monnyuk a két szerző is...
Szomjankórász
Ha közellenség nem is, de egy rusnya hangrezegtető, orbÁnusfényező megélhetési rádiószignál-gyártó, akitől legalábbis fintorog a rendes ember.
Greg
@Horizont: Ismerek olyan embereket, akiknek teljesen mindegy kinek a seggében, de melegen kell tartaniuk a nyelvüket. Meggyőződéses baloldaliként kormányváltáskor rögtön megtalálta az új fideszes igazgató seggét és azóta is boldogan nyalja, ápolja a vezetői ánuszt. Meg is van a jutalma érte. Csupán egy apró szívességet kértek tőle. Időnként számoljon be a munkatársai politikai nézeteiről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.