Mától új zenei kínálattal, új szlogennel, és egy tisztogatási hullám után új műsorvezetőkkel szól hallgatóihoz a Petőfi Rádió.

A megújulás visszhangjai egyértelműen negatívak – írja a HVG. A csatorna igyekezett közelebb hozni az új stábot a közönséghez, Facebook-oldalukra hétfőn reggel fotót tettek ki az új reggeli műsorvezetőkről,

Harsányi Leventéről, Peller Mariannról és Szakál Mikiről. 

"Mi ez a szar?" Máris kivívta a hallgatók utálatát a megújult Petőfi RádióA hallgatók dühösen fogadták a változást, a kép alá érkezett kommentek majd' mindegyike negatív, és sokan azzal fenyegetőznek, hogy más rádióadóhoz pártolnak át.

Egy visszafogottabb kritika:

Ákos agresszív tolása helyett (bár ezt akár meg is tehetnétek úgy igazán) hozzátok vissza Buda Marcit, és menjetek el egy zenei ízlésformáló tanfolyamra.

Itt pedig egy keményebb:

Ha már Marciékat lecseréltétek,legalább ne 1 ilyen szánalmas,nyomorult,pökhendi,tùljátszós brigádot raktatok volna a helyükre...ez kritikán aluli!!!!

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
@verőce21: Egy percig se zavarjon hogy az a Peller Mariann!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Horizont: Drágám, Mariann testvérét Annának hívják, és szinésznő. De a Harsányi, mi a fenének van ott? Nagyon gáz ez a pasas, nekem nem tetszik, annyira nyomorék minden műsorban!
radios45
Szerintem ezidáig sem volt tele hallgatható, jó minőségű zenékkel a Petőfi rádió.
Ezentúl meg még igénytelenebb lesz, kiabálós nyomulós egyszerre 2-e pofázunk beszólásokkal, rögtönzött dumával, /műsorvezetők gondoskodnak róla/, na meg az igénytelen tuc-tuc gépzenékkel, ezzel is butítva a digitális rothadó országban felnövő fiatalokat.
15-20évvel ezelőtt egész más volt, érdekes riportok napközben, du, tudományos értekezések, technika+tudomány, egy kis történelem olykor, változatos igényes hátérzenével,hétköznapokon.
Élvezet +érdekes volt a munka mellett hallgatni,...
karma1
@verőce21: Az se zavarjon meg, hogy a 4. kep a legelso sorban Ungar Aniko buvesz...
A Peller Aniko meg ugy Peller ANiko, ahogy en Juhasz Gyula kolto...
verőce21
@karma1: Nem zavar JuGyu!
Az ötödik meg a nővére Anna! De vannak ott még barátnők is lejjebb, pl. Marsi Anikó, WW Anikó, csak az anikóknál maradva. Ez egy ilyen oldal tudod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.