Őszinte leszek. Szerintem a szoptatás egy nagy mumus a nők életében. Mert az olyan nagyszerűen hangzik, hogy egy gyermeket szoptatni a legelemibb, legtermészetesebb dolog. De tedd a kezed a szívedre, amikor szoptattad gyermeked valóban csak kézbe vetted a csöppséget, hátradőltél és dőlt belőled a tej? Mindig, egyformán, több hónapon keresztül? Ugye nem? Ha mégis, akkor hidd el, Te NAGYON szerencsés vagy, mert sajnos egyáltalán nem ez a jellemző. Ez a kis összeállítás most azoknak szól, akik jelenleg szoptatják kisbabájukat és szeretnék szaporítani az anyatejet.

Feltöltő: gyerekzsivaj
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
..háááát tényleg nem egyszerű...de aki így fogja fel az inkább vegyen cumisüveget...
a szoptatás az egy komplex odaadás...ott nem a cselekedet a fontos, hanem az elv, a cél, a tudat...de aki a kefélést csak a szexuális folyamat végtermékének nézi annak képtelenség megmagyarázni.
gyerekzsivaj
Kedves Csizmás Kond!

Ítélkezése előtt idéznék a cikkből, nem tudom, olvasta-e végig...

" Kívánom, hogy sokáig éld át a szoptatás csodáját, mert minden lemondás és nehézség ellenére hiszem, hogy ez egy olyan vissza nem térő, gyönyörű élmény egy nő életében, amit később csak bánnál, hogy kihagytad! Tejszaporításra fel, megéri küzdeni érte!
Csizmás Kond
@gyerekzsivaj: ..hát ezt köszönöm...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.