Évszázadokkal ezelőtt még csak itták és az istenek italának tartották, mivel aki fogyasztotta ellenállóvá vált a fáradtsággal szemben. Azután a 19. században igazi csokoládéforradalom tört ki ugyanis elkezdték gyártani a gyárakban is. Flavonoidokban gazdag, a flavonoidok védik az emberi szervezetet a gyulladásoktól és nagyon hatékony antioxidánsok. A sok kakaót tartalmazó flavonolokban gazdag csokoládé nagyon hatásos szív- és érbetegségek megelőzésére és akár kezelésére is. Nagyon hatásos lehet még a csokoládé a székrekedésben, a hasmenésben és segít leküzdeni a fáradtságot. A csokoládé minősége nagyban függ a kakaótartalomtól. Minél nagyobb a százaléka a kakaótartalomnak annál jobb a csokoládé minősége. Az a csoki ami 70%-os kakaótartalmú az már nagyon jó minőségre utal, tehát vásárlás előtt érdemes megnézni a kakaótartalmat.

Feltöltő: HillVital
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.