A napokban az egyik ismerősöm bejegyzést tett közzé Facebook oldalán, amely a hírfolyamban nekem is megjelent. Ledöbbentem azon, ami írt. A játszótéren egy nagymama konkrétan arrébb tette ismerősöm gyerkőcét a csúszdáról, hogy az Ő unokája csúszdázhasson. Hogy mert hozzányúlni más gyermekéhez az illető? Miért nem fordult a gyermek anyukájához? Amikor ezt a történetet olvastam, akkor kezdtem el azon morfondírozni, hogy talán hasznos lehet egy összeállítás arról, hogy mit illik és mit nem, ha játszótérre megyünk gyermekünkkel. Kétlem persze, hogy pont azok foglalkoznának ilyesmivel, akik a játszótéren inzultálják mások gyerekeit… de azért mégis hasznos.

Feltöltő: gyerekzsivaj
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s tessék mondani illendő-e megkérni az egyik kismamát, hogy vigyázzon a másik gyerekére, míg akivel le akarunk bonyolítani egy gyors légyott-ot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.