Az ország aerobic-edzője és dietetikusa, Schobert Norbert előbb egy videóban megosztotta gondolatait a futballról (röviden: őt nem érdekli a foci, de megnézte az osztrák meccs második félidejét, és azóta mindent megértett, hogy miért épül ennyi stadion).

Majd tökéletes mottót adott kormányunknak, amivel egy bravúros húzással oszlatja el a rohadó kórházak és az üres stadionok között feszülő ellentmondást:

A szép kórterem nem kovácsolja össze a népet.

Orbán stadionjai mellett érvel Schobert Norbi

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

G narancs
Norbi fiam ejnye, de megnőtt a nyelved. Kicsit gyúrjá arra is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
Soder Norbert a nemzet esze, a 21. század Deák Ference ! Csak az a bibi az agyával, hogy fordítva ül a bilin, ezért szarságok jönnek ki a száján ! Előbb talán élhetőbb országot kellett volna építeni, aztán néhány ezer agymenő kedvére stadionokat építeni a fölös pénzből kedvtelésből, hogy legyen hol szotyolázni...
csetere
@telegdilaci: Ha jól emlékszem az egyik cikkben a múltkor azt olvastam, hogy 400 milliós vesztesége miatt ki kellett vezetni a cégét a tőzsdéről.
eszegfu
@csetere: Az igaz, hogy "kivonult" a tőzsdéről... nem tett eleget a tájékoztatási kötelezettségének, mint értékpapir kibocsátó, ezért az MNB felfüggesztette ezen papirok kereskedését, igy érte őt ez a veszteség... nekem valami ilyesmi rémlik... Azt nem tudom, mit kell tennie ahhoz, hogy ujra kimehessen a tőzsdére... csak nem ezért "született" ez a gondolata, hogy "a szép kórterem nem kovácsolja össze a népet", csak a foci?!
kukac50
Kórházakra kell a pénz! Nem stadionokra.
jolibaba
Norbert, ugye neked sem megy el már az eszed? Na ja,,,, ami nincs, az már nem mehet el.De azt elárulhatnád, mennyi guba ütötte a markodat ezért a közszolgálati hirdetésért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.