Épp a Borsnak adott interjút Lajsz András Pozsonyi úti éttermében, amikor a mellkasához kapott és fájdalmas arccal összegörnyedt.

A mixerkirály azután lett rosszul, hogy vitába keveredett egy közterület-felügyelővel. A balhé oka az volt, hogy az étterembe árut pakoltak, és bár a teherautó a kijelölt helyen parkolt, a rakodás a megengedettnél tovább tartott.

Közterület-felügyelővel balhézott, majd összeesett Lajsz András mixerkirály

Lajsz interjú közben felpattant és összeszólalkozott bírságolni készülő közterületessel, majd hirtelen a szívéhez kapott és összeesett. A mixert a mentősök kórházba szállították, majd tanácsokkal ellátva, pihenésre intve otthonába engedték.

Lajsz András sajnálja a történteket, és megígérte, soha többé nem vitatkozik senkivel.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Arrafele a kozteruletesek kellokeppen kierdemelt kozutalatnak orvendenek... Egy baratunk szinten osszeutkozesbe kerult a kozteruletessel, mert meg 14 perc volt hatra a parkolasi idobol, amikor o mar odatuzte a Mikulas-csomagot. Szo szot kovetett, majd az ismerosunk egy jol iranyzott pofont helyezett el a parkoloor orcajan, mire rendor is kijott, szinte pillanatok alatt. Pechjere, mert az ismerosunk megmutatta a parkolojegyet, amin meg igy is 2 perc ido volt hatra, igy a rendor nem vitte be a baratunkat, viszont jkv-t vett fel, a parkoloort korhazba vitte latleletre, ismerosunket pedig feljelentette, mellekelve a valos tenyallast is. Mikor a korhazban megtudtak, hogy miert van ott latleletet vetetni a kozteruletes, szepen rairtak a papirjara, hogy latlelet felveve, feltetlenul 8 napon belul gyogyul. Ismerosunk egy szobeli ejnye-ejnyet kapott, a kozteruletest viszont kirugtak, mert nem ez volt az elso ilyen eset, mar rengeteg panasz erkezett ellene,. Talan lehetne valamit enyhiteni a parkolomizerian, ha megfelelo embereket alkalmaznanak, akik betartjak a torvenyt, ami enelkul is igazsagtalan, hat meg az ilyen kozteruleteseket figyelembeveve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.