New Jersey - Anyja töltött pisztolyával lőtte fejbe 4 éves testvérét egy hatéves gyerek east orange-i otthonukban. A fiút kórházba szállították, életét már nem tudták megmenteni.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tavryni őrnagy
Tiltsák már be az Usa-ban, hogy bárki bármikor bárhol fegyverhez juthasson!
karma1
@Tavryni őrnagy: Probald ezt annak az idiota trumpnak megmagyarazni. A fegyver senkit nem ved meg kozteruleten, max. hogyha valaki be akar torni hozzad ejjel, talan akkor. De a gyereked ekkor is megtalalhatja a fegyvert, es kart tehet magaban, masokban.
eugen4402
@karma1: A teljes tiltás nem hiszem, hogy segítene. Emlékezz a szesztilalom éveire: soha annyi pia nem fogyott az USA-ban, mint akkor... Egy kiadós szigorítás viszont elkerülhetetlen, mert az nonszensz, hogy gyakorlatilag bárki hozzájuthat nagy tűzerejű sorozatlövő fegyverekhez, és mint a fenti hír bizonyítja, a fegyvertartás szabályait is komolyabban kellene venni, mert úgy tudom, ez nem egyedi eset, naponta lőnek agyon áldozatokat engedéllyel tartott fegyverekkel, ha nincsenek elzárva.
karma1
@eugen4402: Nem mondtam tiltast, plane teljeset nem. trump viszont teljesen kontrollalatlanul akarja atnyomni a fegyverviselest, mint alapveto amerikai szabadsagjogot. Szerintem ugyanugy kene eljarniuk, mint nalunk: szigoru feltetelek mellett adnak ki fegyverviselesi engedelyt, amit rendorsegi nyilvantartas es pszichikai teszt egeszit ki. Kijon a lakasodra egy rendor, es a hazastarssal (is) kitoltet kb. egy 10 oldalas tesztet, ami nemcsak arra terjed ki, hogy iszik-e a ferjem, vagy dohanyzik-e, hanem arra is, hogy hirtelen haragu-e, vannak-e ellensegei, keveredett-e kocsmai szovaltasba, fenyegetett-e meg engem, hogy lelo, es hogy stabil-e a psziches allapota, es en felek-e a fegyverektol. Ennek a papirnak a kitoltesekor a hazastars nem lehet a kozelben, aztan jon a szemely, akie lesz az engedely, az ervenyes szemvizsgalati eredmenytol kezdve mindenrol kikerdezi ezutan Ot is, majd meg kell mutatni, hol tartja a fegyvereit, el vannak-e zarva, ahogy kell, majd az osszes fegyvert belistazza, - ilyen egyszeru. Ujzelandon kizarolag betoresbol szarmazo, vagy rendortol lopott fegyverrel kovetnek el buncselekmenyt, sajat fegyverrel meg senki nem olt. Amerikaban barki vehet barmit, ha elmult 18 eves. trump a minimalis biztonsagi nyilvantartast sem akarja megcsinalni, az egyen szabadsagara hivatkozva.
Mézike
Még ha fegyver is van otthon, ahhoz hogy az ördögbe juthat egy 6 éves gyerek?
Itt egyértelmüen a szülöket kellene agyon lőni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.