Budapest — Összesen mintegy 225 milliárd forintot szán a kormány a közszférában dolgozó közel 544 ezer ember bérének a rendezésére – írja a Magyar Idők. Az összeg jelentős részét, kb. 82 mil­liárd forintot az egészségügyben munkát vállalókra költik, így az emelés érinti az ápolókat, szakorvosokat, szakgyógyszerészeket és a mentősöket is.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Megint adtatok a sz@rnak egy pofont: azzal semmit nem oldottatok meg, hogy az otthonmaradott orvosoknak a beret duplajara emeltetek meg, mert az valojaban nem beremeles, hanem kovetese annak az oriasi extra munkanak, amit a tavozo orvosok hianya miatt vegezniuk kell. Ugyanakkora porhintes ez, mint a tanarok fizetesenek "emelese", mikozben nemcsak a bert "emeltetek", hanem hozza az oraszamot is, joval.

Tudjatok, ha azt akarjatok, hogy a kupleraj jol menjen, akkor nem a butorokat, hanem a kurvakat kell kicserelni...
papa.49
Ez csak üres ígérgetés nem egyéb!!!
karma1
@papa.49: Ja, olyan csorok sohasem voltak, hogy igerni ne tudjanak!..:o(((
Mézike
@papa.49: @karma1: Na ezt egy páan megint be fogják nézni...:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.