Szentdomonkos — Szinte felfoghatatlan tragédia történt a Heves megyei kis faluban: a 11 éves Fehér Balázs a hozzátartozói szeme láttára halt meg, mert beszakadt a járdaként használt vízelvezető árkot takaró betonlapok egyike.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Sajna olyan szegények lettek az önkormányzatok főleg ott ahol munkahely egyáltalán nincs így nekik még egy kis iparűzési adó sem folyik be. Így karbantartásra egyáltalán nincs pénz.
Levendula
@szaboria1: Közmunkásokkal is meg lehetett volna csináltatni ezt.
szaboria1
@Levendula: Az anyag költségre is kell gondolni. A közmunkásokat sok helyen fűnyírásra alkalmazzák. Én is kérem a pm.-t , hogy egy járdát meg kellene hosszabbítani mert nem tudjuk a tolószékkel eltolni a beteget. Mire közölték a 10 méteres szakasz nagyon sokba kerül az idei évre van betervezve de már addigra anyukám meghalt. Így mindig a veszelyes útra kellett kitolnunk ha kiakartuk vinni a temetőbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.