Hát az, hogy a Duna tévén tegnap a Balatoni nyár műsorvezetője, Vida Péter valamiért úgy gondolta, el kell rappelnie az időjárás-jelentést. 

És ebből az lett, ami a fenti videón látható: inkább migránsozzatok, de tényleg, csak ezt ne... vagy legalább hívjátok meg a TV2 szépemlékű fingós srácát is, hogy scratcheljen alá, és akkor már nyomjátok fullba a kretént!

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@Bringás: Igen, majd Pintér és Polt Péter kivizsgálják biztos... :))))

A hülye is látja, hogy így meggazdagodni legálisan nem lehet, csak a te fajtád szajkózza itt a propagandát. De mondom, semmi baj, ez a dolgod. Mikor magad vagy a gondolataiddal, és éppen nem az interneten agitálsz, te is pontosan tudod, hogy lopnak :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@leszúrt rittberger: Feltétlenül meg kell említenem az államtitkár és miniszter hölgyeket, urakat, akik egész évben az EU tagságból fakadó korlátozások és anomáliák kártételeinek minimalizálásán dolgoznak a Miniszterelnök Úr útmutatásai alapján!
Orbán Viktor hamarosan az EU vezetője lehet államférfiúi képességei és bölcs éleslátása okán!
satan
@Bringás: 13.47-re van baj nálad, de végén még eléritek, hogy újra meg táncoltatjuk A Ferit nem azért mer az jó, ha nem a fajtád érezze a törődést, az dobálhatjátok a térkövet tiporva a Kossuth teret.
Bringás
@Toby: Akkor szedjél hangyát pubika!
Toby
@Bringás: Írtam már csimpikém, hogy engedd el a pöcsöm, az nem neked való!
simmering73
Ma reggeli gyöngyszem az m1 hiradójából: "Sűrű az úttest a balatoni utak irányában". Magyarul azt akarta közölni fószerkám a publikummal, hogy sűrú a forgalom a Balaton irányába. Ez olyan Bringás színvonal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.