Mintegy harminc passzivista vett részt kedd koraeste Budapesten a Magyar Kétfarkú Kutyapárt ideológiai és gyakorlati fejtágítóján. A Budapest Beaconnek az eseményen elalvó tudósítója „a nap passzivistája” címet kapta. Bár politológiai közhely, hogy a fiatalok nagy részét nem érdekli a politika, a VII. MKKP klub közönségét túlnyomó részben ők alkották. Kovács Gergely pártelnök úgy nyilatkozott: ősszel megkezdik a vidéki hálózat kiépítését.

A keddi továbbképzésen kiderült, hogy van még bőven: soha el nem fogyó kolbász és szalonna, illetve soha el nem olvadó fagylalt vár a lakosságra az MKKP kormányra kerülése esetén. „Még csak aprópénzt terem, de már virágzik a pénzfa Horányban” – hangzott el az MKKP híradójában.

További izgalmas részletek a Budapest Beacon riportjában.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez az utobbi idok legnormalisabb intezkedese! Adjanak meg tobb altatot a passzivistaknak, hogy minel aktivabban tudjanak aludni. Javaslom meg a lusta munkavegzest, ami azzal kezdodik, hogy a dolgozo nem megy be a munkahelyere, ami amugy sincs neki... Ezzel a GDP azonnal felugrana az eves - 30.4 pontos negativ novekedesbe... Mindent belole, hatra, fiuk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@glorianna: Egyetertek, nekem is ok a kedvenceim!...:o))))
justhpeter
@Bringás: Nem lehetne csak olyanhoz hozzászólnod, amihez értesz ? Vagy olyan nincs ?
eszegfu
@justhpeter: NINCS! Ő az "illetékes elvtárs", igy minden hozzá tartozik!:)
simmering73
@Bringás: Nem szánalmasabb mint egy fidesz kongresszus.
Csizmás Kond
e tömörítik azokat akik ugyan nem politizálnak de lehet őket befolyásolni...és szükség esetén oda szavaznak aki megfizeti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.