Három ájult lányt találtak július elején a Balaton Soundon, a DVBBS nevű együttes öltözőjében. A rajongók – egyikük az ismert televíziós bemondó, Bényi Ildikó lánya –  egy gyanús italtól lettek rosszul.

A rendőrségi vizsgálat még nem zárult, de a Bors információ szerint egy másik ügy is elindult: a lányok szülei kártérítés reményében tárgyalnak.

Százmilliós kártérítést kérnek és meg is kapják majd a lányok

– mondta a lap informátora, aki úgy tudja, peren kívül fognak megegyezni, de erről sosem fog hallani a nyilvánosság.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Aztakurva!!!Még pénzt is várnak a kis...vák!Ki a bánat mondta hogy menjenek be? Kényszerítették hogy drogozzon???Dugni akartak csak nem jött össze nekik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
@namihami: Természetesen, mindenkinek egyéni véleménye van és én a leírtakat komolyan is gondoltam...azért ha belegondolsz elég komoly károkat okoztak a lányoknak...hidd el, a pénztárca itt másodrendű kérdés de ha már így történt, akkor igenis fizessék meg a fiúk az árát...megérdemlik... az újságokból értesülünk...ott meg úgy adják elő, ahogyan...attól függ ki írja ...
namihami
@batukán: És, sajnos, ez a ""attól függ ki írja"" dolog a Pintyér-féle rendőrség nyomozási realitására, tevékenységére és elfogulatlanságára ugyancsak igaz, ráadásul a tapasztalatok szerint hatványozottan.
Hiszen az egyik ""szenvedő alany"" az ő kutyafalkájuk kölyke, tehát ""Nem hagyhatjuk az út szélén"", mint a Nagy Gondolkodó oly bölcsen kinyilatkoztatta és közmondássá tette az Ő pórnépe számára. Magyarul egy állítás egy tagadás-ennyit tud a köznép. Ez pedig az eddigi tevékenységük alapján vethet fel megalapozott kételyeket.
wagabund
kérem...vegyük észre a sorok közt az iróniát...
perfekt
A lányokat-kérem kijelölték--ami némi rosszindulattal-úgy is értelmezhető,hogy már előre meg volt dumálva .Kíváncsi lennék,a Bényi lányán kívül ,melyik-celebeknek hozzátartozói a többi kiválasztottak.És azt ne mondja már nekem valaki is-hogy a híres énekesek-bélyeg gyűjteményét megtekinteni látogattak oda a csajok--bizonyítja a szándékot, a nyitás :jó erős itallal, drog,és sajnos felbuktak.Tudták hová mennek, azt is hogy miért-megitták--szerencsés tanuló pénz--viszont pofa kell a kártérítés követeléséhez.Az eset tisztázása nem az ő magánügyük-ez rendőrségi-,és büntetőjogi kategória--nem fű alatti üzlet.!
Jozefina
Nevetségesek!!! Ki kényszerítette őket, hogy oda menjenek??? Azt kaptak, amit akartak!!!??
silber13
Van olyan éérzésem, hogy egy büdös buznyákot sem dognak látni! A srácok sem kispályás kezdők ám! Kilóg a lóláb a hozzátartozók pénzéhsége mindent elárul

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.