Jankai Béla eltűnésével kapcsolatban sok a kérdőjel...hogyan kapcsolódik hozzá egy országosan ismert nyomozás? Nézd meg a videót! Folyamatosan frissülő videók, érdekes tartalmak. Jankai Béla eltűnésével kapcsolatban sok a kérdőjel...hogyan kapcsolódik hozzá egy országosan ismert nyomozás? Nézd meg a videót! Folyamatosan frissülő videók, érdekes tartalmak.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Szeparepa2: Talan az illeto kap a rendorsegtol alapanyagot, aminek alapjan magannyomozast kezdemenyezhet...

Nekem volt olyan ismerosom, akinek az 52 eves mamaja husvet elotti penteken delelott 11-kor lement a kozertbe tejszinert, es soha tobbet senki sem latta Ot. Gyonyoruen el a csaladjaval, 3 kamasz gyermeke volt, es ez kb. 27 eve tortent. A csaladja azota sem tudja feldolgozni az edesanya eltuneset, a ferje is meghalt mar a depressziotol, amit az eltunese okozott.
Szoval van titok eppen eleg, sajnos, barkin is kezdenek el a nyomozast, erdemes valakinek nagyon is behatoan foglalkozni ezzel a kerdessel...
karma1
@Szeparepa2: En csak azert nem bizom abban, hogy otthon ilyen dolgokkal foglalkoznanak a rendorok elsosorban, mert ez a fajta nyomozas nagyon draga, (tehat viszi csak a rengeteg penzt), mig sokkal egyszerubb, ha vesznek par meregdraga traffipaxot, es kiallitjak az utakra, es jol megsarcoljak a gyorshajtokat. Ha eszrevetted, szinte mindenben az autosokat szivatjak meg eloszor. (Ezert lettek az utak is fizetosek, mert ez egy jo adobevetel az allamnak).
Levendula
@Szeparepa2: elvileg... És gyakorlatilag?
Peller Anikó
@répa: valóban sok az eltűnés de a szervet élve is lehet ám szállítani és a pénz nagy úr, a sok pénz mégnagyobb. A határokon meg párszáz euró csodákat tesz.

Eltűnésben volt pl egy eset amikor egy egész falu eltűnt, felszívódott, 1200 ember szőrén-szálán megsemmisült. Az eset Kanadában történt 1930-ban. A kutyák éhenvesztek a láncukon, a konyhában "rotyogott" az étel, a puskák a sarokban letámasztva (enélkül az ott élő emberek normálisan nem mentek sehová). Semmi nyoma nem volt hová tűnhettek az emberek vagy a hulláik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.