Régóta vita folyik arról, hogy a chemtrailező, illuminátusozó blődségek terjesztői, vagy a celebek Facebook-oldalának kommentelői képezik-e az internet legalját. Ez most sem fog kiderülni.

Ahogy az sem, hogy akkor Hajdú Péter és Sarka Kata együtt vannak-e. Mindenesetre újabb fejlemény az Ügyben, hogy egy rakás rajongójukat sikerült megszívatniuk azzal, hogy egyszerre posztoltak képet a Facebookra, és – most kapaszkodjanak –, ebből a minden szitán átlátó kommentelőhad rögtön kisakkozta, hogy

HÁT DE HÁÁÁT AKKOR EZEK NEM IS VANNAK KÜLÖN!!! EGYÜTT VANNAK!!! ÁTVERÉS!! KÉREM VISSZA AZ INTERNET ÁRÁT!!!

Az elmés nagyérdeműt, ami máskor minden bizonnyal ugyanilyen körültekintően vagdalkozik politikai témákban, szavaz plakátszlogenek alapján és migránsozza le a krisnásokat, az sem zavarta, hogy az egyik kép nappal, a másik sötétben készült, az egyiken ilyen, a másikon meg olyan ruhában látható "Noncsika". Mindegy.

Tanulság? Hát az az, hogy még így is mi vagyunk a legnagyobb hülyék, hogy a szarságok szarságának a szarságáról is képesek vagyunk írni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Az operáció sikerült--csak a beteg nem bírta ki.! Az" elmés nagyérdemű",mást sem tett-- mint jelezte véleményét, az eszetlen celebeknek.. S hogy azok a vélemények-nem dicsérően szóltak--teljesen reálisak-mert tele a tökük-azokkal a debilekkel-kik élvezik a halmazokat-míg mások,inkább halmozzák az élvezeteket! A konzekvenciádban pedig az olyan véleményeket hintők lubickolnak, mint nevezettek-a narrátorral egyetemben.
iteo
A székely és a fia döntik a fát az erdőben.
- Hát, isten vele, édesapám.
- Hová mész fiam?
- Én sehova, de édesapám felé dől a fa.
Warlord
TISZTELT PROPELLER! HOVÁ TÜNTEK EL NYOMTALANUL A ROGÁNRÓL FELRAKOTT BEKÜLDÉSEIM??? CSAK NEM CENZÚRA??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.