A mulatós zene hazai királya a napokban levelet kapott a hatóságtól, amely szerint a rendőrök december 18-ig meghosszabbították a nyomozást, és azt írták, további elkövetők felkutatása zajlik az ügyben.

Tovább gyötrik Lagzi Lajcsit a zsaruk

A gyanú szerint Galambos Lajosék egy mocsai lakóházban és egy tatai apartmanparkban olyan illegális bekötéseket építtettek ki, amelyek segítségével éveken át méretlenül használták az áram-, víz- és gázszolgáltatást, miközben a szabályosan felszerelt mérők óraállása alapján csak minimális összegű díjakat fizettek.

Feltételezem, hogy ha minden összeállt volna, bizonyítékok garmada állna a rendelkezésükre, vagy legalább sikerült volna azt megállapítani, hogy egyáltalán mekkora kárt is okoztam, akkor nem hosszabbították volna meg a nyomozást majdnem fél évvel

– nyilatkozta a Blikknek Lajcsi.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Lajcsi te valakinek nagyon a bögyében vagy, kurvára ki akar készíteni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@levarosbukta: Azért remélem nincs harag, hogy nem értünk egyet, kár lenne érte...
varirmag
Ha egy "átlagpógár" lopta volna a gázt, áramot, vizet akkor már régen a sitten csücsülne.
Igaz hogy őket nem is védi ügyvédek hada.

Ne félj Lajcsi ! Nem esik bántódásod !( emlékezz az autós, gyilkos szlovák milliomosnőre!), Bízz te csak a "szakértőkben" és a bírók, ügyvédek pénzéhségéban. Nem baj hogy megloptad a közműszolgáltatókat, majd kifizettetik a számlát mindannyiunkkal , ahogy a többi tolvaj helyett is.
levarosbukta
@papa.49: Persze hogy nincs! Miért lenne? Mert más a véleményünk? Azért írtam hogy majd meglátjuk a végén ha kiderül, ha ugyan kiderül. Most úgy is mindenki csak találgat és ki mennyire szimpatizál Lajcsival azt a változatot preferálja.
justhpeter
Ha van valami más is a háttérben az mindkét félnek rossz, mert amíg mi ezt gondoljuk, addig mindkét fél hitelének annyi.
papa.49
@levarosbukta: Én nem csípem a Lajcsit, egyáltalán, se a pacákot, se a zenéjét különösebben, jó vannak olyan számai amit a második liter Szürkebarát közben már énekelni kezdek (nem szépen, de kurva hangosan) de ebben az ügyben vagy nagyon szar a tájékoztatás, vagy nincs is igazán semmi amit ráverhetnének, ezért írtam majd meglátjuk, ha még akkor tudunk egymásnak írni én ,,megkövetem a véleményed,, ha én tévedtem, ebben biztos lehetsz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.