Friderikusz Sándor a 24.hu-n megjelent vendégcikkében hosszasan "értékeli" Sebestyén Balázs munkásságát. 

Fridinél az verte ki a biztosítékot, hogy Balázs időről-időre céltáblájának tekinti munkatársait, legutóbb Ördög Nórát pécézte is magának.

Balázs körülbelül 16-18 éve van a pályán, ám akárhogy is követtem, nem tudtam tetten érni egyetlen gigantikus tévés és rádiós teljesítményét, például egyszer sem volt szerencsém találkozni produkcióinak kikezdhetetlen minőségével

- írja Friderikusz, aki nehezményezi, hogy Balázs még Vágó Istvánnak is beszólt, egész pontosan kiöregedettnek minősítve idősebb szaktársát.

Friderikusz földbe döngölte Sebestyén Balázst

A cikk felrója a fiatal műsorvezetőnek a különböző showműsoraiban való bénázásait, bunkó viselkedését Ördög Nórával szemben, no meg azt is, hogy mindig a megfelelő segget sikerül nyalnia.

Senki nem mondta még Balázsnak, hogy az ilyen szívből fakadó nyilvános seggnyalás felnőtt korban már tényleg nagyon kínos?

- fogalmaz Friderikusz, utalva arra, hogy Balázs volt az egyik, aki legtöbbet köszörülte nyelvét Andy Vajna és Timi kapcsolatán, de mióta kiderült, hogy Vajna akár a főnöke is lehet a közeljövőben, hangnemet váltott:

Andy egy amerikai üzletember, nem csinál ebből személyes kérdést, szerintem leszarja, egyébként ismerem, tök jó fej…

Pedig pár hónapja, mikor Vajna a TV2 tulajdonosa lett, Balázs még azt mondta, reméli, ez csak egy "rossz álom", és kollégáit kitartásra biztatta. 

Láthatólag az egy pillanatra sem gondolkodtatta el – talán azóta sem – a mi Balázsunkat, hogy ő rádiós producerként évek óta attól a Simicska Lajostól kapta a sok milliót a Class FM Morning Show-jáért, aki hosszú évekig a politikai hatalom első számú bizalmasa és kegyeltje volt, és aki ugyancsak nem éppen tisztességes versenyben szerezte meg a Class FM-et, Balázs másik kenyéradó gazdáját!

- írja Friderikusz Sándor.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Fridi nem igazan a szivem csucske, de ha szakmaisagrol kell beszelnunk, akkor ki az a Sebestyen? Merthogy a Fridi azert sokkal regebb ota van a palyan, es itt tetelesen felsorolja sebestyen hibait, nem hallgatva el azt sem, hogy egyszer sikerult egy jobb musort is csinalnia, de annak meg nem volt valami miatt nagy nezettsege.
Mindenesetre sebestyennek eleg bunkonak kell ahhoz lennie, hogy egy NOT, kollegat megalazzaon, ekezzen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ha Sebestyén minősít valakit, az csak azt jelenti, hogy megint a lekvár főzte be a nagymamát (gyengébbeknek: a szar húzta le a budit).
idppp
@Szeparepa2: Ez óriási baromság! Friderikusz profi újságíró, a szakma krémjéhez tartozik. Nem csak nagy tudású, roppant igényes, számos kiváló műsor fűződik a nevéhez! Nem lehet Balázshoz hasonlítani, mert ő egy nagy nulla, míg Friderikusz szellemes, kiváló riporter, a műfajában magasan a legjobb! Ön elég nagy bunkó lehet, értékrendje meglehetősen primitív a leírtak alapján, nem igen szereti a minőséget, az már egy kicsit magas Önnek!
Veleda
Ha visszagondolunk a Friderikusz műsorvezetői múltjára, neki is voltak időnként ripacs műsorai, és nem egyszer nyálas nem tetsző megnyilvánulásai. Ezt már elfelejtette, vagy nem mondták meg neki. Az tény, hogy idővel megkomolyodott és ő is a kiöregedő korosztályhoz tartozik már. A Sebestyén Balázsnak már egészen más a stílusa, ő is kezdő volt valamikor, de a szókimondása azért ne legyen bunkóság. Tiszteletlen akkor, amikor a kiöregedett régi TV-seket fikázza, és főleg ne ő értékelje Ördög Nórát. Azért se, mert csatornát váltott, és a stílusát se, mert erre nem ő a hivatott, ezt a nézők döntik el, hogy egy műsorvezető mennyire állja meg a helyét. Én Ördög Nórát nem tartom egy nagy etalonnak, de eddig még mindíg "eladható " volt. A Sebestyén viszont egy etikátlan politikát folytat, amikor a nyílt seggnyalása már kiveri a biztosítékot. Ennyire nem szabad egy műsorvezetőnek az éppen hatalmon lévőhöz dörzsölőzködni, visszataszító amit csinál. Megkapta a Friderikusztól azt a bírálatot, amit megérdemelt. Magára vessen!!
peno
@Szeparepa2: Igaz sokan gáncsoskodnak és kiabálnak tücsköt békát,de mivel a Balázs brét háringolták le maradjunk annál.Való igaz Fridinek a munkássága lehet,hogy kívánni valót hagy maga után,de Balázs bré sok esetben minősíthetetlenül nyilatkozik pályatársairól. Bár lehet,hogy tanulhatna tőlük kollegialitást ha mást nem.
Pety
@justhpeter: még gyengébbeknek: az osztriga szopta ki a franciát.
Csodálkozó
Munkahelyi ártalomként jó másfél évig kellett kényszerhallgatnom a morning só nevű borzadályt. Okádtató primitív BAROMSÁG, FUJJJ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.