Cikkünk megírásakor 269.000 fölött járt a megtekintése a Nagy Noja Maja művésznevű hölgy alábbi videójának.

Maja néhány hete kezdett el paródiákat gyártani, de produkciói 2-3 napja terjednek robbanásszerűen a neten. 

A receptje egyszerű: videóiban görbe tükröt tart a mai kor tizen-huszonéves, pénzéhes, butuska, felszínes lánykái elé. A művésznő társadalomkritikája annyira hiteles, hogy a kommentelők 90 százalékának nem esik le, hogy iróniáról van szó.

Szerintünk zseniális troll a lány, de begyógyult humorérzékkel nem érdemes megnézni. Egy másik örökbecsű tőle:

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Mindig, minden parodistának vállalnia kell a veszélyt, hogy lesznek majd "célszemélyek", akik nem szeretik, ha tükröt tartanak eléjük. (és persze nem magukat okolják, hanem a tükröt, és azt, aki tartja.) Emlékszem, a fél ország hetekig neheztelt Hofira, amikor valamelyik számában az átlag magyar polgárt azzal jellemezte, hogy este leülnek a tévé elé, és kanállal zabálják a pörköltet-nokedlivel... Legjobban azok haragudtak, akik találva érezték magukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vosztok
Általában is szánalmasnak, gyengeség motiválta önbecsapási kísérletnek, pincsiugatásnak tartom a bombasztikus címeket.. Ősemberi attitűd. Mamutot rajzolni a barlang falára, jó sok lándzsát firkálni bele, aztán korgó gyomorral, de büszkén és a hamis győzedelmesség érzésével önbecsapva, éhségtől szédülten elaludni, mamuthusiról álmodni. Reggel persze újra jön a kiábrándító ébredés, de addig olyan, mintha jó lenne...

Ezen címek közös jellemzője, hogy mindennapos, jelentéktelen történéseket felnagyít és mint szenzációt tálalja., Ma két ilyet találtam. De biztos van több is.
Hülyét csinált a fél országból ez a magyar lány,
Totál hülyét csinált az Orbán-rajongókból egy facebookozó,

Az elsőben egy közepesnél gyengébb kinézettel, intellektussal, humorral, ámde nagyobb beszédhibával rendelkező lány a videoposztjában hazudozik, de szándékosan önleleplező módon. Hogy mitől lenne ettől a címadón kívül más is hülye? Vagyis, hogy ki hiszi el még rajta kívül, hogy a Balaton-parti, de mindenképpen magyarországi tóparti, felvételek, kisvendéglővel, léckerítéssel, nádfedéllel, lombos fákkal, sparhelttel, cirmossal,
Dubaiban készültek, hat az rejtély.

A második egészen más tészta!
Ez már sunyi és aljas liberális manipuláció.

Mert:
1, Orbán ezt a beszédet még a "békeidőben", Merkel invitációja, a Baross-tér megszállása, a MÁV és az autópályák blokkolása, a szutyokáradat megindulása előtt mondta.
2. Beszédének minden szava igaz.
3. Ha az ételben nincs só, akkor az rossz. Még az édes ételekbe is kell egy pici. Viszont ha sok van benne, akkor attól rossz. Ez az adag pedig már nem sok, nem elrontja az ételt, hanem mérgező Életveszélyes!!!
wagabund
@eugen4402: 6.29 megértettem.
...csak szabadjon megjegyeznem így az olimpia táján, hogy a kisasszonyból nem lesz profi (legalábbis humorista nem) bármennyire is próbálok felnőni hozzá...

amúgy igazad van.
wagabund
@Vosztok: hmmm...egészen jó... ezt lecsaptad rendesen. (szerintem)

nálad a pont.
eugen4402
@wagabund: Köszönöm. Az általad levont következtetésben viszont én is Neked adok igazat...
sentinel216
@Vosztok: 10:27
"A második egészen más tészta!
Ez már sunyi és aljas liberális manipuláció."

1. Vidéken élő - általad nem nagyon kedvelt - anyós meg lebegteti, hogy támogatná egy új autó vásárlását részedre, sőt kifizetné a banki adósságodat is. Erre te felhívod, agyon dicséred, mindenféle szépeket mondasz róla.
2. Anyós visszaüzen, hogy hogy eljönne hozzátok pár hétre két szerényebben élő barátnőjével látogatóba.
Ez esetben te elkezdenél "sunyi libsibolsi" módra tiltakozni, hogy az adomány az jól jönne, de a "sok só, az életveszélyes."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.