Egy kolozsvári Beatrice-koncert után a román rendőrség hivatalból vizsgálatot indított Nagy Feró és zenésztársai ellen, miután a helyi média úgy értelmezte, hogy az együttes XX. század című dala kedvező fényben tüntetné fel Joszif Visszarionovics Sztálint, Adolf Hitlert és az Iszlám Állam terrorszervezetet.

Ezen megdöbbentem! És nem csak azért, mert félreértelmezték a dalunkat, de az a dal el sem hangzott ott. A YouTube-on van fent egy váci kocsmában adott bulink, az egy magyar házibuli volt, és azt vágták be. Erről szó sem volt a Kolozsvári Napokon!

- nyilatkozta Borsnak Nagy Feró.

Majd az interjú során szóba került az Iszlám Állam ténykedése és a menekültválság is. A Nemzet Csótánya sötét jövőt jósol:

Ha már jönnek a migránsok, ne vigyenek, hanem hozzanak. Ezer százalék, hogy az összes nőt meg fogják erőszakolni. Azért jöttek, hogy elfoglalják ezt a földet, nem azért, hogy dolgozzanak. Nem hiszem, hogy a gyerekeimet, az unokáimat ki merem majd engedni az utcára. Szeretném a saját érdekeimet képviselni

- mondta a Beatrice frontembere.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hujje vagy fero, valaha meg tudtal bohockodni a podiumon, a csitrik csapoltak a "Ricse"-re, de mara mar elindult a gyors leepulesed, agylagyulas formajaban...

Kerlek, ha mar ilyen szepen frocsogsz a bajszod alol, mondjal mar legalabb EGY, egyetlen egy esetet , hogy ez megtortent nalunk, akar EGY novel is...? Na ugye, hogy ugye?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Strong
...a "nagyon okos" megszólítást köszönöm.
Ugyanakkor:
Az általad leírt (sok esetben okoskodó, lenéző, káromkodó, megalázó) sorok alapján még jobban érzem magam.
Ugyanis nem az a legény aki adja, hanem aki állja...magyarul: nem szaladtam el az országból a nehézségek ellenére sem - hanem reménységgel nézek a jövőre - mégha nincs is kolbászból a kerítés. Itthon otthon vagyok...te pedig nem (ezt sajnálom)

Átolvastam a korábban írt szövegeimet, és sehol nem említek félelmet. Te miből következtetsz erre? Talán abból, hogy KUTATOM a témát, (ez rengeteg olvasással jár :) és felkészült vagyok? A történelmet nem tudod meghamisítani. Az iszlámnak van múltja -és jelene globálisan - és mindenki ítélje meg ezek alapján. - én ezt teszem.

Utoljára, de nem utolsósorban: Ha így írogatunk egymásnak - akkor tiszteljük már annyira a másikat, hogy nem személyeskedünk. Ugyanis általában azok írogatnak ilyeneket a másiknak " Te nagyon okos, ideggyenge, fosós, megvezethető, stb.." akik kifogytak az érvekből...
evacica
@Strong: Én meg azt kérdem, hogy akkor a kettős állampolgársággal rendelkező külföldön élők mi a fenének szólnak bele és szavaznak arról, hogy M.o.mi legyen?
evacica
Nagy Ferónál tényleg elmentek otthonról! Mondhatnám, hogy bolond lyukból bolond szél fúj!
Béla333
"Nagy Feró: A migránsok az összes nőt meg fogják erőszakolni"

Korhatár nélkül?

"Azért jöttek, hogy elfoglalják ezt a földet, nem azért, hogy dolgozzanak."
Ha már jöttek és itt vannak, kérdezze meg a Feró őket erről, ne csak a levegőben kaszáljon!
Vagy erre már nincs bátorsága?
A Fideszes propagandát fújni van?
Neki is már nyugdíjban a helye!
karma1
@wanderer: Berobbantal mint budiba a granat? te nagyokos bunko...Ha szovegertesi problemaid vannak ,menj vissza altalanos elsobe, nem szegyen az, csak kellemetlen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.