Miután Friderikusz Sándor márciusban otthagyta az Andy Vajna által megszerzett TV2-t, a Bors most arról ír, hogy a tévés mégis visszamehet a csatornához.

A lap állítása szerint "biztos forrásból" értesült: úgy tűnik, Andy Vajna törekvéseit siker koronázza, s

Magyarország egyik legtapasztaltabb és legsikeresebb tévése tavasszal újra feltűnhet a csatorna képernyőjén, annak ellenére, hogy viharos körülmények között távozott a csatornától.

A hírt a Vajna sajtóügyeit kezelő cég nem kívánta kommentálni, Friderikusz pedig nem vett fel a telefonját.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Hajdú Péterrel a helycsere, hát nagy kár érte! Sajnálom, hogy az ATV csatornája véget vetett Friderikusz interjús műsorának, azt legalább még volt értelme nézni. Így leamortizálni egy nézők által kedvelt tv csatornát?! Már nem a nézőkért vannak, úgy hogy ideje átírni a szlogenüket! :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
A köpönyeg mindig kéznél van . Ha igaz a hír, van az a pénz, ami felülirja az elveket !
Főlökött
Bocsika, de soha nem feledem, amikor egy mindkét oldalról behajtani tilosban megfogták szentemet és én mint qqcskáló voltam jelen.
Már rég volt és elárulom Pécsett-belvárosban volt :) Akkor még ment a szekér számára.

Kérdezte a rendőrtől : " Tudja ki vagyok én ?" Erre volt a válasz, igen tudom, egy szabálysértő :) Le is zárták ezzel a helyi pettinget.
Ezzel számomra le is szerepelt, de tetszett a yard viselkedése - nagyon is. Mi lett belőlle nem tudom, lehet, hogy okosban megoldották-kapcsolatok révén-ki tudja, rég volt. Ez még a 80-90-es években történt, de azóta valahogy már nem érdekel szentem, és nem is tud meghatni - erölködése. Számomra leszerepelt, valamiért :)
Árpa A. írta egyszer a könyvében, olyan gázsit szeretett volna az RTL.-től, hogy nem fért rá a számológép kijelzőjére az összeg. Kinevették és otthagyták. Olvastam és levontam ebből is, amit le kellett.

Minden menekülőt befogad az ATV ? Majd visszaveszi a kereskedelmi csatorna ? Már azt várom, hogy a szolgáltató tájékoztasson a 2x300-600 as módosulásról. Amit a TV-2 és az RTL szeretne.

Mivel - ha és amennyiben fizetünk egy kereskedelmi csatorna szolgáltatásáért, joggal elvárható a következő :
- Q nénik ne szerepeljenek és ne is vezessenek műsort !
- IQ bajnokok, akik örülnek, hogy az IQ tesztjük negatív lett, azok se vezessenek műsort - ki is ? Gőzeke! -> RTL2-ben műsort vezetett -> 10másodpercig néztem is :).
- Filmek megszakítása, reklám céljából nem elfogadott, sőt büntetendő! Elfogadhatatlan.
- Hüvely és láb gomba bakteriális, illetve egyéb fertőzése azt vonja maga után, hogy a lábgomba miatt fennakadunk, így nem jutunk el, a hüvelygombáig, vacsoraidőben! Tehát nem elfogadott, ezen reklámok sem.

Tehát tényleg azt akarják, hogy az előfizető mondja meg, mit szolgáltassanak ? Mert annak igen rossz vége lehet...
tutajos
Fridinél is a léééééééé határozza meg a tudatot!
"Na, ugye!"
papa.49
Kedveltem a riportjait, de ha ez igaz nálam lehúzta a redőnyt, oszt. jónapot!!!
kiscsillag66
@Cicamama55: Nagyon sajnálom a Fridi műsorát. Zseniális beszélgetéseket hozott össze. Élvezet volt nézni. Nem tudom, mi történt, Fridit kellene megkérdezni.
Cicamama55
@tutajos: De túl sokan vannak, akikhez ugyan dől a "lé", de a tudat várat magára. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.