Tibi atya, a milliós táborát rendszeresen fröccsivásra buzdító részeges pap még pénteken szólt oda Schobert Norbinak, aki az "atya" szerint 

“egy rangos természetgyógyász honlapról összekukázva” azt állítja, hogy a citromlé-szódabikarbóna kombó gyógyítja a rákot.

Schobert Norbi és Tibi atya a Facebookon esett egymás torkának

A Tibi atya-oldal egyik szerzője úgy fogalmaz:

Norbinak több mint egymillió követője van, akiket gyakorlatilag hülyít. Ilyen követői bázis mellett az ember felelősséggel tartozik azokért a dolgokért, amiket megoszt.

A HVG összefoglalójából megtudhatjuk, Tibi atyáék provákációjára a fitneszguru az alábbi hozzászólással reagált:

Schobert Norbi és Tibi atya a Facebookon esett egymás torkának

Tibi atya erre egy hosszabb írással válaszolt, melyben taglalja Norbi felelősségét, és véleménye szerint nem oszthat meg következmények nélkül bármit “egy olyan egymilliós fórumon, ahova az emberek az egészséges életmódról ábrándozva tévednek hiteles forrás reményében”.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
Norbika is abból él, amiből a csuti, a hülyékből.
Ez egy ilyen ország. Itt milliárdos lehet egy gázszerelő, miközben mérnökök ezrével hagyják el az országot. Milliárdos lehet egy rendőrtiszti végzettséggel rendelkező fitness oktató, az internetről összelopkodott "tudással", miközben orvosok ezrei hagyják el az országot, minek után egy 3 szakvizsgával rendelkező dietetikus szakorvos nettó 200 ezret sem keres.
Mindezt a hülyéknek köszönhetően. SZÉGYEN!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
A Norbi Update-ben van sok igazság-féligazság-hazugság, de legalább valaki próbálja a magyart leszoktatni az önpusztító életmódról az orvosok és a mindenkori kormány HELYETT.
A legújabb kutatási eredmények szerint a jelenlegi hivatalos rákkezelés is elavult, ráadásul a Norbit kritizáló orvosok se fejtik ki az igazság teljes szeletét pl. a citrom lugosító hatásáról...
Sokkal többet kéne költenie az egészségügynek a megelőzésre, felvilágosításra és akkor az emberek dönteni tudnának mit higgyenek el és mit nem.
pali85
@Tekla: Honnan tudod,hogy amit be etet,főleg az öreg nőknek,hogy annak van tudományos alapja?Mi az ,hogy sok tudós szeretné elérni!Te egy ész kombájn vagy,hogy megtudod ítélni mit tud egy tudós.3,rom ostobáddal te képes vagy meg ítélni?
pali85
@Yoda69: Okoska!mi köze a Norbi és a pap közötti eszme cserének a politikához?Össze kevered a szezont a fazonnal.Ez jellemző rátok liberálisok.
cikicakk55
@Tekla: Igazad van,sok tudós szeretné,ha fogalkoznának a felfedezéseivel.Sajnos nem az Ő hibájuk,hogy nem foglalkoznak,viszont nem is a sumák Norbi érdeme,hogy vele igen.A Magyar állam mindig is így működött.Felfedezett valamit egy magyar ember,nem kellett. Kivitte a felfedezését külföldre,ott egyből lecsaptak rá.A Magyar állam aztán a tizszeres áráért vette meg azt,amit ha gondolkozik,jóval olcsóbban megvehetett volna,ráadásul öregbítette volna a magyar tudóstársadalmat. Azt írod,nem szereted Norbit! Mit írnál róla,ha szeretnéd? Ez egy féreg,egy csaló. A sok tohonya,lusta kövér nő elhiszi ennek a majomnak,hogy a drága szar ehetetlen cuccaitól majd lefogy.Megtehetik a spinék,mert a férjük halálra dolgozza magát,hogy anyucinak legyen miből Norbi cuccokat venni.Az meg sem fordul az elkényeztetett libák fejében,hogy kevesebb zabálás, több mozgás olcsóbb és egészségesebb,mint Norbi kajái. Aki meg betegségétől túlsúlyos azokon nem segít ennek a szélhámosnak semmilyen praktikája. A pajzsmirigy alul működés és a nőknél a PCO az bizony csinál olyan hormonváltozást,hogy nincs az a Norbi diéta ami lefogyassza.Nem vagyok orvos, de tanultam egészségügyet.Én biztos nem dőlnék be egy ilyen csalónak.Igaz,soha nem is volt gondom a súlyommal.
Tekla
@cikicakk55: Egyet kell értenem veled. Például az antikoleszterin antitest , hatalmas üzlet volna a világból áramlanának. De a nyugdíjasnak nincs pénze, az állam meg , ha nem lopható el akkor nem támogatja a vizsgálatokra. Lassan annyi ember kísérlet mutat jó eredményt, hogy már nem is érdemes pénzt áldozni a bevizsgálásra. Volt a naksol, azt hiszem azzal is mi lett ?
Borzalmas nép butítás van az egészségügyben. Ott nem a pénz kevés, hanem a józan ész ! Ki tudja miért kell minden 76 éves haldoklóhoz mentő helikoptert küldeni, ennyi pénzünk van ? Segíteni úgy sem tud . Meg halt egy fiatal lány mert se a mentőknél, se a helikopterben nem volt inzulin ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.