Az érvénytelen szavazat leadása mellett kampányoló Magyar Kétfarkú Kutya Párt vezetőjét is elhívták Baló György műsorába. Kovács Gergely szerint át kell venni a hatalmat Szíriában: ehhez már rendeltek hétszáz tankot és negyvenezer savat köpő menyétet.

Volner János (Jobbik), Nemény András (MSZP) és Kovács Gergely (Magyar Kétfarkú Kutya Párt) voltak Baló György vendégei. Volner szerint ők ugyanazt akarják, mint a kormány, de mégsem a kormányt támogatják, hanem az ország érdekét képviselik. Nemény arról beszélt, hogy nincsenek is kvóták, kamu az egész.

A plakátkampányt vivő viccpárt vezetője, Kovács Gergely szórakoztatóbbra vette a figurát: szíriuszi lézerekről beszélt, illetve arról, hogy el kell foglalni Szíriát. Ehhez elmondása szerint pártjuk már meg is rendelt hétszáz tankot és negyvenezer savat köpő menyétet. Baló György elvesztette a fonalat.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szegény Gyurinak mindig meggyűlik a baja a farok-imádokkal! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Kétségtelen, hogy tetszetősen parodizálják a hazai politikát. A baj csak az, hogy senki nem fogja észrevenni, hogy ebben őróluk van szó.
lampa laz
A viccek mindig valóságos dolgokból születnek, így komoly üzenetük is van.
Peller Anikó
Tudta? MIT? hogy brukszel egy város? hogy rád dőlhet egy fa? hogy 21 fiúló és uennyi lányló pillanatok alatt elkészíthet egy mutáns zebracsíkot? a korrumpációs cselekményeket a politikusaink követik el? egy sziriuszról kilőtt lézer tömkreteheti a termést? a víznyűvek bármikor elesdét csempészhetne az ivóvízbe ha akarna? a lovagdíj alapítása óta áder jáncsi kapta a legtöbb keresztet? hogy 70 menyét eldugítja a csatornát? hogy moszkva atomerőművet akar paksra? hogy az emberek hülyék?
Valamint a bevándorlási válság óta kevesebbet költünk egészségügyre is?
bakegya
@Aki Én: nem ellenzékre,népakaratra lenne itt szükség,mielőtt még darabokra nem szed bennünket ez az önkielégítő- mazohista őrült!
A PEREPUTTYA SZÉTLOPJA MÁR A HEGYEK NÉLKÜLI KÁRPÁTMEDENCÉT,DE MÁR AZON TÚL IS,AMERRE JÁR KŐ KÖVÖN NEM MARAD-
Ez a az orbán-orsos kommunizmus -humor nélkül,már elviselhetetlen,habár nem hinném hogy a Gergelyék pusztán viccelődnének!Baló intelligenciája pedig megdönthetetlen-bár többen tennének a maffia leleplezéséért többet és hatékonyan,mint ahogy ő még mindíg a helyén van-DE MEDDUIG,?DDD
libellle
@Peller Anikó: tudta pellerbácsi, hogy brukszel nem egy város, ugyanis ilyen nem létezik. na pellerbácsi csak ilyen buta vagy
Peller Anikó
@rónagyuri: Te Gyuri, az lejött, hogy a farokimádok és a farokimádók az nem mindig ugyanaz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.