Nem könnyű olyan szappant találni, amelyik úgy szabadítja meg a bőrt a felesleges zsiradéktól, hogy közben hosszú távon nem teszi zsírosabbá. Ezek a natúr szappan fajták megteremtik az egészséges bőregyensúlyt úgy, hogy a zsíros bőr mattá és hidratálttá válik. Többfajta szappant érdemes kipróbálni, mert ahány ember, annyi bőrigény. Ezek a szappanösszetevők alkalmasak a zsíros bőr egyensúlyának helyreállítására. Anélkül szabadítják meg a zsíros bőrt a felesleges zsiradéktól, hogy a bőr felszínét cserepesre szárítanák. Serdülőkori és felnőttkori pattanások, zsíros bőr tisztítására egyaránt alkalmasak. Melyek azok a szappanok, amelyek a legalkalmasabbak a zsíros bőr tisztítására, a pattanásos bőr gyulladásának csökkentésére?

Feltöltő: juditszommer
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Amit a víz nem visz le , arra szükség van. Félre a mókát , ha fel akarok üdülni , szénsavas ásványvízzel mosom , így nyáron.
ila51
Pláza szappan a mosdóban felejtős ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.