Nem az MSZP napja a mai. Az Index vezető cikkben foglalkozott vele, hogy a párt tele van kollaboránsokkal és a Fidesz tartja életben, mert Orbánéknak az az érdeke, hogy a szocialisták így, "törmelékként" megmaradjanak. 

És ha ez nem lenne elég, ma Molnár Gyuláról is napvilágot látott a kötelező Bukás-videó, amelyben az MSZP népszavazás-ügyi töketlenkedését parodizálja ki az ismeretlen szerző. Jó szórakozást!

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Bringás: Dehát már korábban is beteg voltál!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@nemkati: valakivel keversz, kiscsillag!
Viszont megnézném, kikkel barátkozom!
desert
@Mirabilis: Hát ez az... fel kéne venni a kesztyűt, de nincs kinek. A szerencsétlen Tóbiás "langyosvíz", Molnár Gyulánál szürkébbet el sem tudok képzelni, Szigetvári és Molnár Csaba szerintem enyhén autista (legalábbis képernyőképtelen), Varjú László többet árt, mint használ, a Gyurcsány meg annyira mumus, hogy a feje tetejére állhat akkor sem lesz meghatározó erő. Ami azért baj, mert Őt tartom egyedül méltó kihívónak Orbán ellen, egyedül tőle fél a csúti, meg is tesz mindent, hogy minél mélyebbre ássa. A kritizálással meg csak annyit, hogy hiába hazudjuk azt a baloldalnak, hogy ezaz, jól csináljátok, miközben baromira nem, sajnos akkor sem lesznek egy fikarcnyit sem erősebbek. Ez a retorika csak fideszéknél működik a már említett logikamentes bégetéssel. Hidd el, boldog lennék, ha csak egy kis remény is lenne rá, hogy az ellenzék kisöpörje a fidesz mocskát 2018-ban...
Bringás
@Horizont: Nem is toszom meg! :-)))))))))))
Desischado
Gyurcsány szerintem is az egyik mumusa orbánnak, de én tudnék pár embert, aki kihívója lehetne. De szomorú, hogy az MSZP azt a lehetőséget sem használja ki, amit lehetne. Esküszöm, ennél még én is jobb lennék. Juhászról, Hadházyról kéne példát venni, ők támadják állandóan a fideszt, sorra derítik ki a mocskos ügyeiket, erre kéne rástartolni! De az -MSZP csak dagonyázik, nem csinálnak sajnos semmit, mert nekik így is jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.