Nem ismeri el az ellene felhozott vádakat Oszter Sándor, aki ellen több hónapos nyomozás, lehallgatás és házkutatás után emeltek vádat. Mindezt a felesége Facebook-oldalán jelentette be.

Kedves Lájkolok, Oldalkedvelők, Barátaim! Oszter Sándor vagyok és személyesen én magam szeretnélek Benneteket megszólítani és a sajtóban megjelent hírekre reagálni. Eljárás folyik ellenem egy olyan szélhámos ember vádaskodásai miatt melyből megmondom őszintén nem is gondoltam volna, hogy ekkora média vihar keletkezik. Rágalmazom egy nemzetközi csaló, aki filmproducernek adta ki magát, és azzal hitegetett, hogy egy nagy horderejű filmet szeretne forgatni. Szakmai végzettségét is kitalálta, mivel jogi végzettséget hazudott. A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben, soha senkinek, tehát neki sem tettem ígéretet arra, hogy befolyásolni tudnék egy jogi eljárást illetve annak bírói személyét, sőt pénzt sem kértem és nem is fogadtam el.

Folyamatosan, őszintén működtem együtt a nyomozó hatóságokkal, a vádiratban megfogalmazott vádakat nem ismerem el.

Mint csütörtökön írtuk

Oszter és társai ellen azért emeltek vádat, mert egy szökésben lévő bűnözőtől több tízmillió forintot csaltak ki segítségnyújtásért cserébe, legalábbis a hvg.hu cikkében ez volt olvasható. A Story magazin szerint egy V.T. nevű, gazdasági bűncselekményekkel gyanúsított üzletember adócsalási ügyét próbálta elsimítani Oszter és néhány ügyvéd. Ezért csaltak ki több mint 50 millió forintot a szökésben lévő milliárdostól.

A hvg szerint a vádemelés után az ügyész azt szorgalmazta, hogy börtönbüntetést kapjon Oszter. A vád háromrendbeli befolyással üzérkedés, amiért 2-8 év börtön is járhat.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll5
Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók vica versa...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
Szeretném hinni, hogy valóban csak "csőbe huzták", mert kedvelem mint szinészt, még akkor is, ha nem a "nemzet szinésze", vagy nem olyan nagy formátumu. Csak hát...ha a telefonbeszélgetéseit lehallgatták és ennek alapján vádolják, akkor csak van valami a hatóság birtokában...
Ludmilla
@eszegfu: ne félj,nem esik baja,fideszbirka
eszegfu
@Ludmilla: Nem igazán attól tartok, hogy "baja esik", hanem inkább attól, hogy igazak lesznek a vádak... az meg nem jutott eszembe, hogy "birkuci", mert nem is tudtam... bizonyára még Rózsa Sándor idejében "leragadtam"...
papa.49
Szánalmas a vergődése a pacáknak, ő mindig csak ,,belekeveredik, csőbe húzzák, palinak nézik,, de azért ő hibátlan, gondolja magáról, pedig csak egy selejt, nem egyéb!!!
troll5
Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók vica versa...
volvós
..." ugyhogy nekem senki ne merészelje mondani, hogy BAKFITTY ! "...
Hát akkor ...BAKFITTY ! ...meg a " Hiii, be csúúúúf !! "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.