A magyar labdarúgó-válogatott hétfőn 2-0-ra győzött Lettország vendégeként a 2018-as, oroszországi világbajnokság selejtezősorozatában. 

A mérkőzést, sőt, az előző napi edzést is a helyszínen tekintette meg Orbán Viktor. A miniszterelnök a fontos meccs miatt szabadságot vett ki.

A Comment.blog.hu írta meg, hogy az RTL Klub híradója szisztematikusan Litvániát mondott Lettország helyett. 

Ha Orbán a lett főváros (Riga) helyett Vilniusba utazott volna, akkor a Litvánia-Málta találkozó várna rá a keddi játéknapon.

Hogy is van az a Budapest-Bukarest sztori, ami a magyarok többségét vérig szokta sérteni?

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csacsi RTL nem hibazott, csak elore elarulta, hogy orban nemcsak a magyar meccset nezte meg hetfon, hanem atutazik Vilniusba megnezni a litvan-maltai meccset kedden...

Naaa, igazan... hat 3 nap hianyzast meg a szulo igazolhat a suliban, akkor miert sajnaljuk a mi focibuzinktol ezt a 3 napos szabit? Ki nem szarja le az Alapkatyvasz modositast? A szavazas ugyse volt ervenyes, a valtoztatast mar februarban megirtak, most csak odaloktek a parlamentnek elfogadasra, a parasztok meg vakulnak csak megfele...Oszt jonapot...

De a lenyeg: a sajat zsebebol fizette!!! Ez olyan meghato...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodálkozó
@karma1: Igen, abból a "saját" zsebéből, amit a miénkből lopott tele.
Bárcsak már saját halottunknak tekinthetnénk!
Desischado
@karma1: Drágám, mindenki tudja, hogy paks ügyében vastagon benne van, mert ő meg a cinkostársai találták ki, hiába nemírta alá. Egyébként sunyi, gyáva módban ezt csinálja, ha meleg, vagy húzós ügyekről van szó, akkor angolosan távozik a tetthelyről. Egy gerinctelen g...i lénytől nem is lehet mást várni!
division
@varrólány: Az RTL saját bevallásuk szerint mindent remekül tudnak, még azt is, ami meg sem történt. Majd csak becsődölnek egyszer, mint a Népszabadság :-)
Cicamama55
Azt olvastam egy sportoldalnál egy hozzászóló drukkertől, hogy azt nem tudja, hogy miért volt kiírva a képernyőre hogy litván-magyar meccset közvetítenek...Most nem néztük, úgy hogy ebben nem vagyok kompetens, de elég furának találom az esetet. Onnan szedi akkor a köztévé a híreket, vagy mi?!
Lepényleső
Adná az Isten,hogy nagyobb bajunk ne lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.