Már a nyolcadik évadot is megrendelte az AMC csatorna a The Walking Dead című zombis sorozatból, amelynek hetedik évada október 24-én debütál Magyarországon.

A nagy sikerű széria hatodik évadának utolsó része az új főgonosz, a Jeffrey Dean Morgan alakította Negan színre lépésével ért véget, aki rögtön az egyik főszereplő megölésével teszi le névjegyét az asztalra – írta a BBC News.

A sorozat producere, Scott Gimple nemrég elárulta, hogy az áldozat kiléte rögtön az új évad első részéből ki fog derülni. A széria vezető producere, Gale Anne Hurd pedig elmondta, hogy az új évadból sokkal többet megtudhatnak a rajongók a zombik uralta posztapokaliptikus világról.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Sajnos mar csak erre telik a butitoknak.Ez mind IDIOTA.A hulye TV -k is normalis programot nem,de ilyen moslek musorat sugarozzak.Szegyentelen egy moslek banda.
cs.n.
"A sorozat producere, Scott Gimple nemrég elárulta, hogy az áldozat kiléte rögtön az új évad első részéből ki fog derülni."
Ki hitte volna. Biztos azt gondolta mindenki, hogy kifogyott a film a masinából, azért nem mutatták az évadzáró epizódban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.