Egymillióból egy éticsigának csavarodik balra a háza. A tudósok még azt sem tudják, pontosan mi okozza a jelenséget, aminek jobb megértéséhez szaporítani kellene a különleges példányt. A balos ház miatt azonban ez nem olyan egyszerű, így segítséget kérnek – írja a nuus.hu.

Az éticsigák házának spirálja ugyanis általában jobbra tekeredik, de a londoni komposztkupacon talált Jeremy esetében ez fordítva van, ő balos csiga. Ez nagyon ritka és, hogy kiderítsék mi okozza ezt, szaporítani akarják, viszont itt jön a gond: balos háza miatt rossz helyen van a nemiszerve, ami így nem illik össze más csigákkal. Vagyis kell még egy balos csiga.

Ha találna egy ilyen csigát, akkor itt megtalálja mi a teendő

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Csizmás Kond: régi mondás: csatnak, kardnak, f@sznak baloldalt a helye. Miután nem vagyok hímnemű, csak idéztem ebben a témában.
Csizmás Kond
@Nessy: Én hímnemű vagyok és nekem középen van...de lehetnek olyanok akiknek félreáll:)
Amúgy a mondás nem annyira igaz mint amennyire a szakszerűségre utal...ugyanis vannak balkezes kardforgatók akik jobbról kötik fel, és a farkincának is csak szokás kérdés, hogy melyik gatyaszárba lóg bele...sőt a mai boxerek igencsak középen tartják.
A témánál maradva, a csigáknak is a ugyanúgy mint mindennél a genetika határozza meg a formát...ilyen a világ...a víz is lefelé folyik holott nincs is lefelé...
volvós
@Csizmás Kond: te nem balos " csiga " vagy ???
bár a te esetedben mind1...
Lepényleső
Akkor nem csoda,hogy a jobbosok vannak hatalmon.
Bringás
@volvós: Megszólaltál pubi öcsi?
Van még arcod írogatni? Igaz, az aljasság és a primitívség nem jár együtt önuralommal! Az intelligenciát feltételezne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.