Az év végén lejár a határidő, ha a nyomozó hatóságok szerint elég a bizonyíték, akkor vádemeléssel az ügyészség felé továbbítják a Galambos Lajos-aktákat – írja a Bors.

A lap szerint nehéz megjósolni, hogy mi várható az ügyben, akár fel is menthetik Lajcsit, de letöltendő börtönbüntetést is kaphat.

Galambos Lajost áramlopás és vesztegetés gyanúja miatt tartóztatták le feleségével és egyik üzlettársával, Cs. Csa­bával együtt 2015. szeptember 22-én. Lajcsi ült legtovább előzetesben, 125 nap múlva engedték ki idén januárban.

Nem megyünk oda feltartott kézzel, mindent megteszünk, hogy bebizonyítsuk az ár­tatlanságomat. Nyilván nem lesz könnyű menet, de állok elébe. Azon dolgozom, hogy az igazság kiderüljön. Nem félek”

 – mondta a Borsnak a mulatós sztár.

Nagyvilág - 2019. March 19., 20:22
Weber: ha nincs jogállam, nincs pénz
Itthon - 2019. March 19., 21:28
Sztrájkra készülnek a BKV dolgozói

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Qqberci: - a birtoka tetszik valakinek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@soljanka: csak egy !az a kábel a földben amire ráfogták,hogy lopó kábel a 70'-es években lett lerakva,de mára már halott a végei nem csatlakoznak sehova!!!Itt már bukott a feljelentő,de mivel közel van a regnáló hatalomhoz,inkább kikészítik Lajost,mert nem birják bevallani,hogy" tévedtek"Valaki nagyon el akarja tenni az útból,és ki is fog derülni,na akkor lehet,hogy gáz lesz!!!
soljanka
@surdilloFUJT: Én nem tudom tényekkel alátámasztani a véleményem, ezért is írtam, hogy "hiszek".
Nekem ő mindig sumáknak tűnt. Soha nem láttam őszinteséget a szemében.
Egyszerűen így érzem.
Egyszerűen elő kellene állnia, az adóbevallásaival.
Úgy első körben.
Aztán a mások nevén futó vagyontárgyakkal. (pl. autók)
Ha ezekben tiszta, akkor jöhet a tisztára mosás az áramos ügyben.
Qqberci
@soljanka: Lehet, hogy szerződést szegett, de ez nem olyasmi, amiért fel kellene akasztani...
soljanka
@Qqberci: Akasztásról szó sincs.
De ha sáros, akkor feleljen.
És ne csináljunk már mártírt belőle.
Talicskás
EDF DÉMÁSZ-nál mikor derítik ki az illegális fogyasztókat? Miért nem veszteséges a vállalat, az ellopott elektromos áram hiánya végett? Mire fő kapnak jutalmat a vállalat vezetői év végére, mikor tehetetlenek kideríteni az illegális több ezer fogyasztót? Ennyire nem hűje a szegényebb lakosság, hogy ne látná a legnagyobb vállalati korrupciót! Nyugdíjasoknak ezért nem jut nyugdíjemelésre, csak 0,9% 2017-évtől! Ügyvédek nem az objektív igazságot védik, hanem saját maguk logikai döntését!
eszegfu
@Qqberci: 10:28 Osztom a véleményedet! Nekem van ismerősöm, aki "illegálisan vételezett" áramot. Kivonultak az áramszolgáltató emberei razzia-szerüen egy ellenőrzésre...fotók készültek, felmérték az elektromos berendezések energiafelvételét, majd egyszerüen küldték a számlát a becsült adatokkal. Nem volt semmilyen rendőri intézkedés, házkutatási parancs, feljelentés, vagyis csupán az áramszolgáltató "kérte" visszamenőleg a vélelmezett elhasznált áram diját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 19., 19:20
Ilyen, amikor egy Kardashian túltolja a Photoshopot
Szórakozás - 2019. March 19., 18:40
Nem mennek börtönbe a migránsverő fegyőrök