Az év végén lejár a határidő, ha a nyomozó hatóságok szerint elég a bizonyíték, akkor vádemeléssel az ügyészség felé továbbítják a Galambos Lajos-aktákat – írja a Bors.

A lap szerint nehéz megjósolni, hogy mi várható az ügyben, akár fel is menthetik Lajcsit, de letöltendő börtönbüntetést is kaphat.

Galambos Lajost áramlopás és vesztegetés gyanúja miatt tartóztatták le feleségével és egyik üzlettársával, Cs. Csa­bával együtt 2015. szeptember 22-én. Lajcsi ült legtovább előzetesben, 125 nap múlva engedték ki idén januárban.

Nem megyünk oda feltartott kézzel, mindent megteszünk, hogy bebizonyítsuk az ár­tatlanságomat. Nyilván nem lesz könnyű menet, de állok elébe. Azon dolgozom, hogy az igazság kiderüljön. Nem félek”

 – mondta a Borsnak a mulatós sztár.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Qqberci: - a birtoka tetszik valakinek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Igazából ma sem lehet tisztán látni ebben az ügyben.
desiro
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.
Qqberci
@desiro: Amit "áramlopásnak" írnak, annak a hivatalos neve "szabálytalan vételezés" és nem bűncselekmény, hanem szerződésszegés. Ezt a szolgáltató rendőri segédlet nélkül intézi. Lajcsi valakinek nagyon a bögyében lehet, hogy ennyire ki akarják készíteni...
anka
@Qqberci: - a birtoka tetszik valakinek...
human
@Qqberci: Csak itt nem egy 60m2-es lakás áramlopásáról van szó, hanem egy lakóparkéról.
Qqberci
@human: Az is szabálytalan vételezés...
Tekla
Ezekkel nem lehet úgy kezdeni, hogy azt hiszi a Lajcsi , hogy mindenki nyílt sisakkal harcol. Becstelen emberekkel ne hagyja elítéltetni magát , mert valakinek a tyúkszemére lépet. Tűnjön el ebből az országból , amíg nem vesszük vissza a hazánkat tőlük. Utána kérjen méltányos eljárást.
human
@Horizont: Miért pont engem büntetnek meg, mikor mindenki lop. Sokan így élik meg mikor lebuknak.
human
@Horizont: Politikusok esetében ehhez még hozzá adódik hogy ez jár neki. Úgy érzik a fizetésük nem fedi azt a státuszt amit ők képviselnek. Ezért könnyen megnyugtatják lelkiismeretüket azzal, hogy ez járna nekik, csak hivatalosan nem vállalhatják fel, mert az a fránya nép morogna miatta.
simmering73
Akár börtönbüntetés is lehet, akár fel is menthetik. Attól függ példát akarnak e statuálni apukával.
human
@Horizont: Megy az urizálás népszerűsítése, elfogadtatása az emberekkel. Most már szeretnének élni a fijjúkák. Mert minek az összelopott vagyon, ha nem költhetik el.
Van még a jobboldalinak induló, mára fideszessé várt Batthyány Kör, ami értelmiségiekből állna. Annak a vezetője is egy műsorban már nagyon megengedően nyilatkozott Matolcsy szeretőtartásáról. Elég undorító ahogy legitimizálni próbálják azt amiért még 6 évvel ezelőtt karóba húztak volna mszpéseket.
Peller Anikó
@anka: igazából régebben is volt ilyen. Megtetszett a vagyonka és hoztak törvényt einstand. Másnap összeterelték a tulajokat aztán irány a tusoló. A manyuppal is csak egy tollvonás volt, mi a különbség? Ja, tudom, a tusoló.
anka
@Peller Anikó: - majd az etyekiekkel is így lesz a kisvasúttal...
kukac50
Melyik politikus vetett szemet az ingatlanára?
Aljasság Az egész eljárás!Orbán megakarta szavaztatni kb két éve,hogy ha valakinek az ingatlana megtetszik egy politikusnak akkor az az övé lehessen.
qxy
Egy eset.- Jó menő kocsma, sok vendég, sok fogyasztás zene, minden. Vagyis kurva sok pénz.
Na jöttek a Szerbek. egyik becsületesnek meg tetszett ez a kocsma és hárman oda mentek, pisztoly a borda közé nyomva és meg is vah beszélve el lett adva a kocsma egy perc alatt ki is lett fizetve. mindenki csendben van. Na ezt a a módszert a Fidesz így csinálja.
Ez is kell valakinek. el kell venni, le kell nyomni, Le kell amortizálni majd szarért bagóért meg venni lásd Magyar húsüzemek. Ki pénzelte? Egybecsületes kurva gazdag emberke akit nem szabad meg nevezni mert már azért is büntethetnek. Most meg nem talál munkásokat a gyáraiba.
soljanka
Na akkor megint még a csapból is Lajcsi fog folyni.

Én spec. nem hiszek az ártatlanságában.
surdilloFUJT
@soljanka: csak egy !az a kábel a földben amire ráfogták,hogy lopó kábel a 70'-es években lett lerakva,de mára már halott a végei nem csatlakoznak sehova!!!Itt már bukott a feljelentő,de mivel közel van a regnáló hatalomhoz,inkább kikészítik Lajost,mert nem birják bevallani,hogy" tévedtek"Valaki nagyon el akarja tenni az útból,és ki is fog derülni,na akkor lehet,hogy gáz lesz!!!
soljanka
@surdilloFUJT: Én nem tudom tényekkel alátámasztani a véleményem, ezért is írtam, hogy "hiszek".
Nekem ő mindig sumáknak tűnt. Soha nem láttam őszinteséget a szemében.
Egyszerűen így érzem.
Egyszerűen elő kellene állnia, az adóbevallásaival.
Úgy első körben.
Aztán a mások nevén futó vagyontárgyakkal. (pl. autók)
Ha ezekben tiszta, akkor jöhet a tisztára mosás az áramos ügyben.
Qqberci
@soljanka: Lehet, hogy szerződést szegett, de ez nem olyasmi, amiért fel kellene akasztani...
soljanka
@Qqberci: Akasztásról szó sincs.
De ha sáros, akkor feleljen.
És ne csináljunk már mártírt belőle.
Talicskás
EDF DÉMÁSZ-nál mikor derítik ki az illegális fogyasztókat? Miért nem veszteséges a vállalat, az ellopott elektromos áram hiánya végett? Mire fő kapnak jutalmat a vállalat vezetői év végére, mikor tehetetlenek kideríteni az illegális több ezer fogyasztót? Ennyire nem hűje a szegényebb lakosság, hogy ne látná a legnagyobb vállalati korrupciót! Nyugdíjasoknak ezért nem jut nyugdíjemelésre, csak 0,9% 2017-évtől! Ügyvédek nem az objektív igazságot védik, hanem saját maguk logikai döntését!
eszegfu
@Qqberci: 10:28 Osztom a véleményedet! Nekem van ismerősöm, aki "illegálisan vételezett" áramot. Kivonultak az áramszolgáltató emberei razzia-szerüen egy ellenőrzésre...fotók készültek, felmérték az elektromos berendezések energiafelvételét, majd egyszerüen küldték a számlát a becsült adatokkal. Nem volt semmilyen rendőri intézkedés, házkutatási parancs, feljelentés, vagyis csupán az áramszolgáltató "kérte" visszamenőleg a vélelmezett elhasznált áram diját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.