Sophie Theallet divattervező, aki Michelle Obamát öltöztette, nyílt levélben sürgeti a divattervezőket, hogy csakúgy, mint ő, tagadják meg, hogy Donald Trump feleségével dolgozzanak – írja a nuus.hu.

Sophie Theallet francia tervezőnő igazi szupersztár, ő az, aki Michelle Obama kifinomult és oly sokat ünnepelt stílusáért felelős. De nemcsak az eddigi FLOTUS-t öltöztette, ruháit olyan divatikonok viselik büszkén, mint Kim Kardashian vagy Sarah Jessica Parker. Szóval Sophie Theallet menő, és még menőbb nyílt levelet tett közzé Twitterén, amellyel Trump gyűlöletpolitikája ellen hívja fel a figyelmet.

Olyan emberként, aki a ünnepli és pártolja a különbözőséget, az egyén szabadságát, minden életstílust tisztelek. Nem fogok részt venni az öltöztetésében, sem más milyen módon hozzájárulni a következő First Lady munkásságához. Ugyanis férjének rassziszta, szexista, idegengyűlölő elnöki kampánya teljes mértékben összeegyeztethetetlen azokkal az értékekkel, amelyek mentén alakítom az életem. Arra bíztatom designer társaimat, hogy ők is tegyenek hasonlóan.

És ez még nem minden, még több divattervező csatlakozott a bojkotthoz, a nuus.hu-n megtalálhatod még kik.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"amellyel Trump gyűlöletpolitikája ellen hívja fel a figyelmet."

Mivel is? Ja, hát egy kis uszítással.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bringás
Sophie! Ki a görcsnek kellenél liberina? Kapálóztok és visítva sértegettek mindenkit, aki nem ért egyet életidegen, torz nézeteikkel!
Fogadok, Trump feleségének még a bugyija is körökkel különb lesz, mint Obamaki feleségének az egész liberátus kollekciója!
Többé nem kerültök a vályúhoz kicsi!
Eriksson
Valószínű, hogy Melánia nem fogja kidobni az eddigi varrónőjét ilyen öntelt majmok miatt.
human
Csúnya liberális rejtett énem azt mondja, hogy ezt nem kéne.
levarosbukta
Nem hinném hogy ezért most Melani a kardjába dőlne. Végig néztem Obamáné ruháit, hát mit mondjak nem egy nagy durranás egyik sem. Ettől kellene elájulni?
huKKK
Hát igen. Obama pártolta a melegeket, melegházasságot. Elnöksége alatt több mint 20 államban engedélyezték a melegházasságokat. Ez most megszűnik. A meleglobbi nem örül.
Várható volt.
Köb Jani
Divattervezők remélem nem fogtok tudni divatot tervezni, mert Trump feleségének még a bugyija is különb lesz mint a ti divatnak képzelt satnya kollekciótok amit csak a plázamacák vesznek fel..Trump feleségének van egyénisége a hozzá párosult jó ízlése és nem ti fogjátok tervezni neki, mert tik nagyon alacsony szinten vagytok képezve a tervezgetésben. Ti fogjátok az ő kegyeit keresni mert másként csődbe értek, amit nagyban kiérdemeltetek.
karma1
@levarosbukta: No azert volt neki egy aranyszinu estelyi ruhaja - attol azert rendesen el voltam ajulva: mintha egy darabbol, varras nelkul lett volna megcsinalva, valami csoda volt! Sajnosm, nem talalom a neten...:o((
Azzal egyutt jo lenne tudni, hogy JELENLEG ki tervezi a ruhait: az a feher nadragkosztum, amit a gyozelem estejen viselt, az egeszen fantasztikus, egyszeru es raffinalt volt...
Mint ex modell, nem hiszem, hogy eddig is a Majus 1 Ruhagyar tervezoinek a kompleit viselte volna...:o))))
karma1
@Köb Jani: Mondjuk egyenisege pont annyi van a leendo firstladynek, amennyinek sikerult raragadnia a trump-gepezetrol azota, amiota trumpne,...
O egy kreatura, egy nagyon szoke, akit trump kipecezett maganak, es akit sok penzzel a mai kulsejere plasztikaztatott, oltoztetett... Sohasem voltak ekkora mellei, ilyen ferdevagasu vamp szeme, ilyen feltoltott ajkai, ha a regi rola keszult fotokat, videokat nezed.
Valoszinu, hogy mint egyszeru, penztelen, amde csinos bevandorlokent annak a tizedere sem tellett volna neki, mint amit trump raaggatott, mint a karacsonyfara...
Ja, es aki akkora egyeniseg, hogy szo szerint lemasolta Michelle Obama 8 evvel ezelotti beszedet, amit Michelle a ferje partolasara mondott a nyilvanossag elott...Es utana meg volt pofaja azt mondani, hogy ezt mind egyedul irta, es egyedul talalta ki. Az ujsagirok meg boldogan mutattak be a videot, ketteosztott kepernyovel, amint Michelle es Melania mondta ugyanazt a beszedet... Elso szereplese mar egy oriasi hazugsag volt
Peller Anikó
"amellyel Trump gyűlöletpolitikája ellen hívja fel a figyelmet."

Mivel is? Ja, hát egy kis uszítással.
Eriksson
Azt mondja ez a tiszteletre méltó divattervező, hogy
"teljes mértékben összeegyeztethetetlen azokkal az értékekkel, amelyek mentén alakítom az életem."
Miért nem szólítja fel egyenesen a leendő elnököt, hogy alkalmazkodjon már egy kicsit hozzá, különben gondoskodik róla, hogy soha egyetlen ruhaművész se álljon vele szóba. Sőt, még megdugni se hagyja magát, és másokat is lebeszél róla.
micfild
@karma1: trumpné egy vagyontárgy , semmi más-
Jozefina
Ez is az összefogás egy formája!! Elismerésem a divattervezőknek!!! Sok kicsi sokra megy!!!
Csizmás Kond
Az ilyen ruhatárfelelősi poszt együtt hal meg a gazdájával, szóval nem azért nem dolgozik Trumpnénak mert nem akar hanem azért mert nem kérték rá fel...csak most a mai modern demokratikusnak nevezett szófosással magasabbra szerette volna tenni a saját mércéjét mint az ahol van a valóságban.
Omarion Nebula
@Peller Anikó: bizony bizony :)
úgy beszél a gyűlölet ellen hogy közben süt a gyűlölet a szavaiból. :)
levarosbukta
@karma1: Jó, jó! Én is láttam egy tényleg nagyon szépet, de valahogy olyan tenyeres-talpas szegényke minden ruhában. Lehet a ruha csodás ha a viselője trampli hozzá.
papa.49
@karma1: @levarosbukta: Bocs hogy beleszólok, de én mint férfi a véleményemet mondom el, Obamáné egy egyszerű kedves teremtés, akit talán nem tett tönkre az elmúlt 8 év, a ruhái is mindig egyszerűek, természetesek voltak, amikben én láttam őt...
Az új ,,elnökné,, hát majd meglátjuk, nem csúnya az biztos, de majd ,,lakva ismerszik meg,, hogy milyen ember, gondolom a pénz nem lesz akadálya az öltözködésének...
human
@papa.49: Az új elnöknél legfeljebb cickó villantással tud majd bárkit elkápráztatni.
Köb Jani
@karma1: Ne akard az összehasonlítást normál véleménynek betudni. Rám egyszerűen jellemző, hogy összehasonlítást nem teszek, két személy között, mert a személyek mindegyike önálló személyiség. Önálló akarattal rendelkezik, az akarati kifejezések ami a divatot érinti, az más szintet érint, gyenge akaratot fejez ki, ha valaki a divat hóbortjainak próba babájává válik, és nyer figyelmet a többi pláza macák előtt. Ezeket éltetik, emelik érdemtelenül a divatot diktálók reflektor fényre...A divattervezők saját képzelet világuknak tetszelegnek akkor, amikor beképzeltségüket igyekezve férc munkájukat divattá emelni, minden gyenge akaratú személyre rákényszeríteni azzal, hogy ez a trendi. a divattervező nem egyéniségeket keres, hanem jól fizető feltűnési vágytól fűtött alacsony szellemi képességű személyeket, akik a társaság, társadalom fölé emelkedésüket:, feltűnést okozó ruhával pótolva fejezik ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.