Óriási érdeklődésre tartott számot Demjén Ferenc szombati, Veszprém Arénában rendezett koncertje.

A veszpremkukac.hu azt írja, szervezési hiányosságok miatt botrányos vége lett a rendezvénynek. 

Csapnivaló volt a beléptetés. A szervezők képtelenek voltak a kapuknál sorban állókat eligazítani, összevissza küldözgették őket, a helyszínen jegyet vásárlókat és az elővételeseket egyaránt.

Ez még túl lehetett volna élni, mert a látogatók a koncert várható élményének reményében türelmesek voltak. Ám minden illúziójuk szertefoszlott – és nem csak a vájt fülű Rózsi-fanoknak – az első hangok megszólalása után. Mert Demjén kiváló, átütő hangja mit sem ér a technika, a jó hangosítás nélkül.

A B2 szektorban, ahol nemhogy koncerthangulat nem volt, de hangzás sem –, a harmadik szám után a nézők egy része elkezdett kiszállingózni.

Kifelé menet a nézők a sötét folyosókon telefonjaikkal világítva botorkálhattak ki az épületből, amelynek a bejáratánál még akkor is ott voltak a beléptetéshez használt terelők, így az emberek csak egyesével jutottak ki.

A csalódott közönség egyes tagjai Facebookon fejezték ki nemtetszésüket, amire Demjén Ferenc hivatalos oldala közleményben válaszolt:

Nagyon sok esetben az előzetes technikai egyeztetések ellenére sem a kért felszereléseket állítják fel, melyek legtöbbször nem rosszak, csak alkalmatlanok az adott helyszín megfelelő behangosítására. 

A zenekar technikusai a már készre felállított technikát kapják, és akkor szembesülnek a fenti problémákkal, amikor megérkeznek a koncert helyszínére. Ezek korrigálása viszont olykor több órát is igénybe vehet, amire már a kezdésig nem mindig van lehetőség. Ahol tudják, orvosolják a problémákat, ám a tegnapi napon az említett hiányosságok miatt ez nem volt lehetséges.

A zenekar ugyanígy sokszor szembesül a technikai hiányosságokkal, ami miatt kényszerhelyzetbe kerül. Ilyenkor eldönthetik, hogy vállalják-e a fellépést vagy sem. Általában a közönségre való tekintettel becsületből eljátsszák a műsort”

– áll a közleményben.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Rözse ! Örülj, hogy egyáltalán van két nézö a csarnokban...
Sajnos, vagy hála Istennek már lejárt lemez lettél...:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Azt hittem, hogy a konyaktól dőlt ki a Rózsi, azért fulladt botrányba a Veszprém Arénában rendezett koncertje.
terlasz
@volvós: Értelek, de ha még mindig megtudja tölteni az Arénát, akkor hadd csinálja.
Manhattan
@terlasz: Arénát megtölteni? Ezt nem hinném! Nálunk a városi kultúrházat nem tudta! El is maradt a műsora érdektelenség miatt.
Cefi
@terlasz: @Manhattan: Arénát megtölteni? Az hány féldeci?
terlasz
@Manhattan: Én sem vagyok érte oda, de figyeld a decemberi Aréna-koncertjét! Lehet, hogy néhányszor felborul, de még mindig tud énekelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.