Tartós élelmiszer-adományokat gyűjt országszerte péntektől vasárnapig a Magyar Élelmiszerbank Egyesület. Három napon keresztül, november 25-én, 26-án és 27-én várják a lakosság élelmiszeradományait országszerte közel 120 település majd 200 nagyáruházában. A karitatív gyűjtéshez az idei évben is csatlakoztak a Centrál Színház művészei – Pokorny Lia, Papp János és művésztársai is önkéntesként támogatják az akciót.

Forrás: cultura.hu
Feltöltő: pro
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
De miért nem a Parlamentben gyűjtenek, vagy Mészárosnál, Rogánnál, Hablatynál, ... kopogtatnak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
@Szókrakész: Azok úgy sem adnának! - előbb ad egy szegény mint egy gazdag...:( - és ez elég szomorú!
1magyar
Nyilván nem a milliárdosok véleménye ez.@Equus: Nem adnak semmit, csak pakold be a kosarukba a dolgokat és kész. Osztják ahova akarják.
Equus
@1magyar: ahham... akkor első a sógor, koma, unokatesó, aztán Maris néni a szomszádból, aztán ne, mivan? senkinek sem kell? Na, ez mehet a levesbe... Hé, bátya, hé... Nem neked van vmi boltod, na... kicsi pénzért, olcsó? Na???
1magyar
@Equus: Még ez is jobb mint akik képeslapot árulnak ezerért,kétezerért vagy hamis bankszámlákkal és a saját maguk bevételét gyarapítják.
Így ünnepek alatt az emberek adakozóbbak jól megszedik magukat húsvétig. De ha rendőrt hívsz már el is tűnnek.
quadrocopter
Szóval mi van a kolontári vörösiszaposoknak gyűjtött milliárdokkal? Ez is 40 évre titkosítva?
1magyar
Mindig felháborít amikor, egyszerű, dolgozó, bevásárló emberektől tarhálnak. A milliárdosok meg az adományokat is sajnálják, nem adnak.
A tesco-ban is ott állnak és várják, hogy cukrot,egyebet tegyenek a kocsiba.Menjenek el a milliárdosok villái elé és ott kérjenek.
Legalább valamit vissszaadnának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.