Maja Gabriella Mia írta le, milyen a minimálbér fölött keresni, gyereket nevelni, és közben folyamatosan élére állítani a százforintosokat is, hogy jusson ebédre, meg ceruzára a gyereknek.

(Forrás: Lemon)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon pozitivan gondolkodik a holgy, ha "kozeposztalyrol" beszel...
Hol van az mar? Egy resze az utcan, hajlektalankent, a masik resze - a tulnyomo - mar valahol nyugaton fizeti az adojat, egy harmadik resze pedig remegve varja, hogy mikor kerul utcara, vagy mikor hal ehen, ... Ok azok, akik honaprol, vagy hetrol-hetre elnek, munka- es segely hijjan...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Szeszély vagy hóbort vagy akármi... a hölgynek nincs férje..persze gyereket vállalt mert hanem nem lenne mire panaszkodni...
...ezzel fejezi be "És most felnevelünk egy olyan generációt, ahol a meleg, a zöldség és a gyümölcs luxus, ahol mindenki remek ételeket főz hús nélkül, ahol éhesen fekszenek le aludni.”
...szégyellje magát . Ha valaki gyereket vállal akkor azelőtt gondolja meg hogy kivel csinálja, ki tud-e jönni vele és közösen fel tudnak-e nevelni egy gyereket...mert tényleg az a félszűlős divat amit a mai nők erőltetnek csak arra jó, hogy a jövő nemzedéke még elfuseráltabb legyen mint ők.
1magyar
@Csizmás Kond: Na azt hiszem ha a nők meggondolnák, hogy kitől szüljenek gyereket akkor bizony megfeleződne a gyerekek száma. Bár jó a gondolatod, mert erről élete végéig kellene gondolkodni bárkinek.
Mindig a gyerek issza meg a levét a rossz kapcsolatnak.
nevemnick
"Szeszély vagy hóbort vagy akármi...a hölgynek nincs férje..persze gyereket vállalt mert hanem nem lenne mire panaszkodni..."

Jó neked ha csak ennyi jött le.
papa.49
Nagyon jó írás, és mellette teljesen igaz, pontos kórkép a magyar családok nagyobb részéről!!!Minden egyes mondatát kalapáccsal kéne beverni a hazugovics tökfejébe!!!
1magyar
Lesz az még rosszabb is, ha nem bír dolgozni, lerokkan, havi 28 ezerből fog élni ha szerencsés és kap járadékot, ha nem megy a hajléktalanok közé.
Eladott Ország
Az anyagi depriváció magas népességbeli aránya Magyarországon nem egyik vagy másik népességcsoport szegénységének a mutatója, hanem annak, hogy a magyar társadalom egésze tartozik az európai eloszlás aljához.
Egy széles és stabil középosztály megléte elemi érdeke egy országnak, mind gazdasági, mind társadalmi stabilitási szempontból, Magyarországon azonban a rendszerváltás óta épp ellentétes irányba haladtak a folyamatok - derül ki a Tárki "Társadalmi Riport 2016" címû kiadványából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél