Minden idők legnézettebb programja lett a hazai kábelcsatornák között az IKO Műsorgyártó által gyártott Sztárban Sztár+1 kicsi, amely a SuperTV2-n debütált és a teljes lakosság körében több mint 800 ezren voltak kíváncsiak rá, tönkreverte a sokáig piacvezető RTL Klubot is.

Tilláék ujjongtak, a legnézettebb műsor lett az IKO-s Sztárban Sztár+1 kicsi

Alig hittünk a szemünknek, amikor láttuk, hogy a legnézettebb műsor lettünk – ujjongott Till Attila, a Borsnak nyilatkozva.

Mi mást tehettünk volna, pezsgőt bontottunk örömünkben. Ha ez így folytatódik, előre beszerzünk egy teljes karton pezsgőt, hogy ne érjen meglepetés minket. Ami a műsort illeti, nagy találmány, hogy a profi énekesek szupertehetséges gyerekeket kapnak maguk mellé, hogy egy legendás páros, vagy egy hazai, netán külföldi sztár produkcióját életre keltsenek. A lényeg a dupla átalakulás, amire szerencsére vevők a nézők.

A SuperTV2 összességében is kimagasló eredményeket mondhat magáénak. Mióta megújult a programja, piaci részesedése folyamatosan emelkedik. Tavalyhoz képest már eddig jó ötven százalékkal nőtt a nézettsége. Szakmai berkekben nyílt titok, hogy ez nem utolsósorban annak a Rákosi Tamásnak köszönhető, aki korábban éppen az RTL Klub-nak dolgozott. Ezek után nem kérdés, melyik tévétársaság döntött jól – írja a Lokál.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az IKO Műsorgyártó által készített nagyszabású showműsor lett minden idők legnézettebb kábeles produkciója

– mondta Rákosi Tamás, az IKO tulajdonosa. A cég a stratégiai partnerség keretében számos műsort gyárt a TV2 Csoportnak.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Köb Jani
Tátogó gá. gákra mindég szükség van az egy síkú személyeknél!
Cefi
Tilláék ujjongtak, a legnézettebb műsor lett az IKO-s Sztárban Sztár+1 kicsi.
Legalábbis tirpákéknál. A többség viszont kikapcsolta a tv-t, és valami jó könyvet olvasott, vagy IGAZI zenét hallgatott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.