Tolvai Renáta énekesnő, a 2010-es Megasztár 5 győztese úgy gondolta, követi az idei karácsonyi divatot, és szexi képpel örvendezteti meg facebookos követőit. Arra valószínűleg nem számított, hogy a fotó nem arat osztatlan sikert.

Reni ezt a fotót osztotta meg december 24-én:

Tolvai Reni mély dekoltázsa kiverte a biztosítékot a Facebookon

Azért valami látszik a karácsonyfából is.

A kép alá már több mint ötszáz komment érkezett, közöttük találunk olyat, amelyik dicséri a művésznő alakját, de számos rajongónál kiverte a biztosítékot, és van, aki egyenesen közszeméremsértést emleget.

Reni sem maradt adós a válasszal:

Boldog Karacsonyt szeretnek kivanni mindenkinek illetve azoknak akik nagyon eldurvultatok itt a posztom alatt azt uzenem hogy az helyet hogy ilyen utalatot es ennyi banto dolgot leirtok szentesten nekem inkabb foglalkozzatok a csaladdal es a vacsoraval es azzal hogy minnel kellemesebben es bekeben teljenek az unnepek. Uramisten kovezzetek meg mert kiraktam egy dekoltazsos fotot karacsonykor,elkepeszto pofatlan dolog es hatalmas k*rva vagyok emiatt.Csajok karacsonykor ne viseljetek dekoltazsokat sem mini szoknyakat mert kinyirnak a commentelok! Utalom az alszenteskedest es nem ertem honnan jon ennyi gyulolet inkabb szeressetek egymast, ne engem hanem egymast, ne vedd a faradsagot hogy ide irsz ha valami nem tetszik, ez az en oldalam es azt rakok ki amit akarok amikor akarok es ahogyan akarok akkor is ha szerinted kis prud kommentelo az nem helyen valo. Strandra ne vigyetek gyerekeket mert ott is tele van melltartos nenikkel es hujujuju mi lesz boldog unnepeket"

- oltotta le a fikázókat az énekes.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

berika12
Renike, nem a képpel van gond, hanem azzal, amikor közzétetted és a környezet, amiben készült. A Karácsony szentségét törted meg vele. Nem vgyok hívő, prűd se, de ezt akkor se illik. Ha, nem fenyőfa lenne a háttér nem lenne vele semmi gond. Egy nagymama akinek 2 felnőtt gyermeke van és 2 lányunokája.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lendkerék
A képpel semmi baj, kellemes, szexi, semmivel nem lóg ki a megszokott celeb stílusból. Azonban az, hogy egy országos idol ilyen, ötödikes általános iskolás helyesírással közöl valamit a nyilvánossággal, az extra gáz. Mintha egy férfi álmainak vágya brutál fokhagyma szájszaggal bújna be mellé az ágyba. Hidegrázás.
Macskaszem
Ha már egyszer magyarul ír, átállíthatná a klavit magyar nyelvűre, mert így ékezetek nélkül elég gáz. Persze lehet, hogy a faszbukon kívül semmit nem tud rajta.
papa.49
Minek is szerencséltet bennünket ez a kis román luvnya???
berika12
Renike, nem a képpel van gond, hanem azzal, amikor közzétetted és a környezet, amiben készült. A Karácsony szentségét törted meg vele. Nem vgyok hívő, prűd se, de ezt akkor se illik. Ha, nem fenyőfa lenne a háttér nem lenne vele semmi gond. Egy nagymama akinek 2 felnőtt gyermeke van és 2 lányunokája.
Eladott Ország
A mély dekoltázshoz, mélytorok (Deep Throat) is szükségeltetik. A mélytorok-technika képességét, viszont ugyanúgy meg lehet tanulni, mint a gépírást vagy a kontaktlencse feltételét, de azért inkább az íróeszközt többet fogjuk.
Rockxy
Sötétedik.
Pedig elmúlt december 21.
kkalman
Reni! Nem vagyok a rajongód, de Tőled is, mint minden közszereplőtől, mert tagadhatatlanul az vagy, elvárom, hogy édesanyanyelvünket helyesen használja.
A fotód jó egy fehérneműreklámnak, de ha Te karácsonyi üdvözletnek szántad a rajongóidnak, ám legyen. Majd elmentem, és jövő karácsonyra egy ilyen képet kérek az asszonytól. :D
Desischado
Én sem vagyok prűd, de ez a kép nem ide való. De egy üresfejű celeb libától ne várjunk mást. Ész, jó modor náluk hiánycikk.
Atha
Nagy rakás semmi, sok tejszínhabbal!
Központilag vezérelt, rendszerszintű tompulás.
Tort ül a középszar középszer. Elég csak a helyesírásra tekinteni, a karácsonyt is elérte a hordák támadása.
...
Áldott Ünnepet!
mégállnekem
Eccerű a képelet...nagy csöcs + fenyő+ szent ünnep = leégés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.