Megidézzük a klasszikus magyar tévés újévi műsorok szellemét, amikor még 10 percenként mutatni kellett egy pár cicit, két rossz kabarétréfa között.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bar nuus.hu cikkeit elegge csipem, jokat szokott irni, de ezt most egy kicsit igazan bemerte... A 80-as evekben ugyanis leginkabb Hofi Geza egyoras show-ira sporoltunk 11.00 es 12.00 ora kozott... Jok voltak ebben az idoben meg Antal Imre, Markus Laszlo , Markos-Nadas-Boncz , Galvolgyi Janos es meg igen sok kivalo humorista.

Persze, akkor is voltak gyenge eresztesek, de akkor nem arrol szolt a televiziozas, hogy a aemmibol a ferjuk reven felkapaszkodott plazacicak adjak a musor gerincet, plane nem meztelenul.

Nem tudom mar 17 eve, hogy milyenek a szilveszteri musorok, de le merem fogadni, hogy a mai standup-osok es sitcom-osok a nyomukba se ernek AZOKNAK az igazi eloadomuveszeknek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.