Két évig nem vezethet autót Gesztesi Károly, akit szerdán ítéltek el ittas vezetés miatt – tudta meg a Bors.

A színész novemberben balesetezett ittasan, Békásmegyeren kisodródott az autójával, a padkának ütközött és összetörte az autóját. A balesetben senki sem sérült meg.

Meglepő ítélet született a részegen vezető Gesztesi Károly ügyében

A bíróság tényként kezelte: "súlyosan ittas" állapotban volt, vagyis a véralkohol-szintje meghaladta a 2,5 ezreléket. Ehhez a lap számításai szerint mintegy

14 whiskyt kellett meginnia.

Gesztesi csak B-kategóriára kapott korlátozást, tehát

személygépkocsit nem vezethet, motort, teherautót és buszt viszont igen.

Ezen felül meg kell fizetnie a perköltséget is, valamint négyszázezer forintos büntetést.

A színész ügyvédje a lapnak azt mondta, korrekt és méltányos az ítélet, mert Gesztesi 1981 óta ve­zet, és eddig soha semmilyen szabálysértést sem követett el, és még csak el sem menekült a helyszínről.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Micsoda dicsőség, hogy nem menekült el a helyszínről! Csak ezek után arra lennék kíváncsi, hogy ez az állampolgári öntudata, vagy a "mozgásképtelen járókája" miatt alakult így?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moareka
@Cicamama55:Arról az osztrák nyugdíjasról sem tudunk semmit, hogy mennyit kapott, szegény alcsútdobozi juhász elütéséért...Valószínű semmit, mert az aggastyán azóta is furikázik a kocsijával...
Lepényleső
Ügyvéd úr, kiben merül egyáltalán fel,hogy el merjen menekülni a helyszínről?
Cicamama55
@moareka: Én semmit nem hallottam róla! Hát nem felháborító, hogy halált okoz valaki és semmi következménye nincs!
moareka
@Cicamama55: Ő volt az, aki Mészáros Lőrinc ellenében indult anno a választásokon, majd egy 80 éven felüli osztrák-magyar nyugdíjas elütötte, mikor megállt a létráját a tetőn megigazítani, választás előtti napon!...Micsoda véletlen, nemde?
Cicamama55
@moareka: Igen, azt tudom, csak utána síri csend lett...Semmi rendőri intézkedésről nem hallottam, márpedig haláleset történt. Ezért írtam én azt, hogy ebben a cikkben végül is senkiben kárt nem tett Gesztesi, mégis született ítélet. Helyesen, hisz veszélyeztetett mindenkit a közúton! Na de ha haláleset történik, akkor még tüzetesebb vizsgálatra lenne szükség egy jogállamban! Egy ember élete semmit nem ér?!
Jozefina
Hát ez elég meglepő. Most a bíró a hülye, vagy csak hülyének nézi a közvéleményt. Esetleg tüncikétől ezt az ukászt kapta??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.