Két évig nem vezethet autót Gesztesi Károly, akit szerdán ítéltek el ittas vezetés miatt – tudta meg a Bors.

A színész novemberben balesetezett ittasan, Békásmegyeren kisodródott az autójával, a padkának ütközött és összetörte az autóját. A balesetben senki sem sérült meg.

Meglepő ítélet született a részegen vezető Gesztesi Károly ügyében

A bíróság tényként kezelte: "súlyosan ittas" állapotban volt, vagyis a véralkohol-szintje meghaladta a 2,5 ezreléket. Ehhez a lap számításai szerint mintegy

14 whiskyt kellett meginnia.

Gesztesi csak B-kategóriára kapott korlátozást, tehát

személygépkocsit nem vezethet, motort, teherautót és buszt viszont igen.

Ezen felül meg kell fizetnie a perköltséget is, valamint négyszázezer forintos büntetést.

A színész ügyvédje a lapnak azt mondta, korrekt és méltányos az ítélet, mert Gesztesi 1981 óta ve­zet, és eddig soha semmilyen szabálysértést sem követett el, és még csak el sem menekült a helyszínről.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Micsoda dicsőség, hogy nem menekült el a helyszínről! Csak ezek után arra lennék kíváncsi, hogy ez az állampolgári öntudata, vagy a "mozgásképtelen járókája" miatt alakult így?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
s ha ezt nem egy harmadrangú ripacs csinálja; minimum lefejezés! =))
nezelodo
Micsoda dicsőség, hogy nem menekült el a helyszínről! Csak ezek után arra lennék kíváncsi, hogy ez az állampolgári öntudata, vagy a "mozgásképtelen járókája" miatt alakult így?
eugen4402
"Motort, teherautót, buszt vezethet..." Különös döntés.
Sajnálom, de nem szívesen utaznék azon a buszon, amit G. Károly vezet.
qxy
balesetezett ittasan, Mi ez??? balesetezett??? Ez olyan mint amikor a Rexbe gombázok? vagy mi a frász?? na meg tényleg.szervezete elszokott az alkoholtól, azért volt rá ilyen hatással az ivás.akkor egy vagy két feles is elég nem hogy 14..
Ez épp olyan hogy a lány mondja ( meg történt eset) Apukámat le csukták .- miért? Mert véletlen meg ölt egy embert. .- Sajnálom. de hogy történt? Hát az úgy hogy ő nem az akarta le szúrni hanem a másikat de ez előbb jött ki a kocsmából és ugye sötét volt és " véletlen a másikat szúrta le" Ez kurva jó. véletlen mi? na de négy ló, egy családi ház, két év primőr paprika ára két holdon meg öt milla ment az ügyvédnek és három hónap után fel is mentették
Cicamama55
Váradi Andrást halálra gázoló rejtélyes személy ittas volt, vagy nem?!
nezelodo
@Cicamama55: Ne piszkáld ezt a gordiuszi csomót mert még kibomlik, és kiesik a ragyás közepe...
wagabund
..."1981 óta ve­zet, és eddig soha semmilyen szabálysértést sem követett el, és még csak el sem menekült a helyszínről."...

baszki...ez mindennek a teteje!...aszongya a nagytudású, valószínűleg doktor, hogy:...-"és még csak el sem menekült a helyszínről"...

bazmeg menni sem tudott, hogy menekült volna el?...azt sem tudta hol van..inkább hugyozott egyet..
1magyar
Lehet,hogy 14 whisky után már elmenni, elmenekülni sem bírt volna saját lábán.Csak a gázpedált nem bírta összehangolni a kormánnyal.
A bírót kéne arra a buszra felültetni amit majd G. vezet.
Szókrakész
Mi ebben a meglepő?
Kevés?
Vagy Sok?
Vagy fel kellett volna menteni?

Más meg egy hiányzó biciklivilágítás miatt 30 ezret fizet.
Egy kisebb gyorshajtás százezrek.

Tehát?
Szókrakész
Meglepő, mert celeb létére elítélték?
nevemnick
,,Gesztesi 1981 óta ve­zet..."

Ügyvédke, most vágjuk hanyatt magunkat? B+ '72 óta van jogsim, 50.-Ft bírságot fizettem eddig életemben, azt is azért mert nem volt első lámpám és ,,cickaszem" a kerékpáromon. Megálltam, hogyha tudom, hogy a volánhoz kell ülnöm, előtte nem iszom szeszt /és közben sem./ :)

Terjesszük fel a Mária-nagyvalag rendre?
simmering73
Mindazonáltal van (fekete) humora a bírónak. Mondjuk ha Gesztesi 14 whisky után motorra ül tuti kinyírja magát.
qxy
Tudjátok, na meg azt nem értem. amikor azt mondja a jogász ügyvéd doki. egyszóval a csalók.- másfél éve amikor elkövette a bűn cselekményt,az orvos szakértő megállapította hogy pont akkor nem is volt normális.Másfél éve elkövette, rá egy évre elkapják és vissza menőleg fél éve vizsgálták meg. akkora főlest adnék a dokinak is meg a jogásznak is hogy az csak na. A harmadik után szerintem azt mondanák.- jó jó el mondom. fejenként ennyit kaptunk hogy ezt mondjuk
Cicamama55
@nezelodo: Engem érdekelne, még akkor is, ha nem indult volna a választásokon és a napi politikához semmi köze nem lett volna az áldozatnak. Minden gázolásos eset kivizsgálásáról, kimeneteléről utólag olvashatunk, erről miért nem?!
moareka
@Szókrakész: Egy pillanatra álltam meg a Keszthelyi piac utcában egy megállni tilosnál, -sehol egy talpalatnyi hely,-mert a mellettem ülő idős hölgy kiszállt. Azon nyomban ott voltak, mire odaértek, már ment is a rendszámom képpel együtt Szombathelyre, kész tények elé voltam állítva...A német rendszámú kocsik meg ugyan ezen a helyen vígan parkíroztak, senki nem kifogásolta őket...
moareka
@simmering73:Nem érdekel, hogy magát kinyírja, de másban ne tegyen kárt ez az ocsmány szeszkazán...undorító!
Szókrakész
@moareka: Egyszerű.
A németektől még nem tudják behajtani.
Igaz ez fordítva már üzemel.
moareka
@Cicamama55:Arról az osztrák nyugdíjasról sem tudunk semmit, hogy mennyit kapott, szegény alcsútdobozi juhász elütéséért...Valószínű semmit, mert az aggastyán azóta is furikázik a kocsijával...
Lepényleső
Ügyvéd úr, kiben merül egyáltalán fel,hogy el merjen menekülni a helyszínről?
Cicamama55
@moareka: Én semmit nem hallottam róla! Hát nem felháborító, hogy halált okoz valaki és semmi következménye nincs!
moareka
@Cicamama55: Ő volt az, aki Mészáros Lőrinc ellenében indult anno a választásokon, majd egy 80 éven felüli osztrák-magyar nyugdíjas elütötte, mikor megállt a létráját a tetőn megigazítani, választás előtti napon!...Micsoda véletlen, nemde?
Cicamama55
@moareka: Igen, azt tudom, csak utána síri csend lett...Semmi rendőri intézkedésről nem hallottam, márpedig haláleset történt. Ezért írtam én azt, hogy ebben a cikkben végül is senkiben kárt nem tett Gesztesi, mégis született ítélet. Helyesen, hisz veszélyeztetett mindenkit a közúton! Na de ha haláleset történik, akkor még tüzetesebb vizsgálatra lenne szükség egy jogállamban! Egy ember élete semmit nem ér?!
Jozefina
Hát ez elég meglepő. Most a bíró a hülye, vagy csak hülyének nézi a közvéleményt. Esetleg tüncikétől ezt az ukászt kapta??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.