Január 2-án volt 16 éve, hogy meghalt Zámbó Jimmy. Fiát, Krisztiánt nemcsak édesapja halálának évfordulója érintette rosszul, hanem az is, hogy a Sláger FM nem emlékezett meg Jimmyről – írja a Bors.

Zámbó Krisztián nagyon kiakadt a Sláger FM-re

Sokat hallgatom a Slágert, épp ezért esik nagyon rosszul nekem, és rajtam kívül még több millió embernek, hogy nem emlékeztek meg Zámbó Jimmyről. Képtelen vagyok felfogni, és nagyon felháborít, hogy a rádió szerkesztőinek miért nem volt legalább öt percük arra, hogy méltassák apu munkásságát, és beszéljenek kicsit arról, hogy mit tett le az asztalra, hány millió lemezt adott el

– mondta Zámbó Krisztián, aki egyébként azt sem érti, hogy a Sláger FM repertoárján miért nincs egyetlen Jimmy-sláger sem.

Neki a zene volt az élete. Abból élt, abból tartotta el a családunkat. Nem ítélem el a Sláger FM dolgozóit, csak én úgy gondolom, tiszteletlenség a részükről ez a hozzáállás.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Hát ki a faszom vagy te itt , aki állandóan az apád emlékével szépíted a saját elmebeli hiányosságaidat , ki a tököm kíváncsi rád , tehetségtelen önimádó , semmirekellő senki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@wpym: Egy pali aki TUDOTT ÉNEKELNI, de a fiacskája csak egy senki, aki az apja farvizén próbálkozik révbe érni!!!
kulabombaafityiszre
Ne bántsátok a Zámbó Krisztiánt,csak a szerzői jogdíj reá eső részét szeretné felnyalni az apja után.
sokanvagyunk
Sokan megemlékeznének róla, ha az általa bizonyára okkal-joggal hosszú időn át jól eldugott és halála után előbújt családtagok bulvárszereplése nem homályosítaná el az ő tehetségét.
papa.49
@sokanvagyunk: Igen egy ember volt hatalmas tehetséggel megáldva, vagy megverve, de minden emberi gyarlósággal is felszerelve...
Grafix69
Sokat hallgatom a Slágert, épp ezért esik nagyon rosszul nekem, és rajtam kívül még több millió embernek, hogy nem emlékeztek meg Zámbó Jimmyről. Több millió ember? A csámpás szádból átjövő nyekergés az több millió embert irritált . Nem kicsit , nagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél