Mind a hét kategóriát megnyerte a Kaliforniai álom a Golden Globe-gálán, így most már egyértelműen a legnagyobb Oscar-esélyessé lépett elő.

Nem csak a legjobb vígjáték/musical lett, hanem mindkét főszereplője (Emma Stone és Ryan Gosling), a rendezője (Damien Chazelle) és a forgatókönyvírója (Chazelle) is megkapta a glóbuszt, Justin Hurwitz zeneszerző pedig a filmzenéért és a betétdalért (City of Stars) is nyert egy-egy díjat.

Ezzel Golden Globe-rekordot döntött a film, eddig ugyanis 6 volt a legtöbb megnyert glóbusz egy film számára, amit közösen tartott az 1975-ös Száll a kakukk fészkére és a '78-as Éjféli expressz.Tarolt a Kalioforniai álom a Golden Globe-on

Ryan Gossling és Emma Stone (Fotó: ROBYN BECK / AFP)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hagyjak mar ezt az eroszakos magyarra forditgatast: ez egy lefordithatatlan cim: La La Land... Azokra mondjak, hogy "La la land"-be van, akik legvarakat epitenek, alap nelkul almodoznak, kisse hibbantak.
Ezt Kaliforniai alomnak forditani tobb, mint vetek... Pont a valodi jelenteset vettek el a cimnek, hulyek...
wagabund
Ryan Gossling már a "törés" című filmben is nagyot alakított..a többiről nem is beszélve -(na jó, némelyikből csöpög a vér, de az alakítása verhetetlen mindegyikben)-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.