Saját rekordját szárnyalta túl a SuperTV2 nagyszabású showműsora, a Sztárban Sztár + 1 kicsi.  

A TV2 Csoport és az IKO Műsorgyártó szuperprodukciója az év első és második vasárnapján is verhetetlen volt idősávjában, sőt, javítani tudott a kábelműsorok eddigi nézettségi rekordján a teljes lakosság körében mért 787 688 fővel, amit előzőleg a széria bemutatkozó része állított be. Az év első hetének legnézettebb kábelcsatornája a SuperTV2 lett a teljes lakosság körében főműsoridőben és egész napon egyaránt.

Tarolt a TV2 Csoport az év első hetében

Az év első szombat estéjét a TV2 nyerte mindhárom kiemelt célcsoportban. A csatornán vetített Amerikába jöttem és Vejedre ütök című filmek lettek az aznapi kínálat legnépszerűbb mozijai a 18-49 és 18-59 évesek körében. Az 50 milliós játszma is erősen kezdett, már az indulás hetében átlagosan 15 százalékos közönségarányt hozott a csatornának a teljes lakosság körében és közel 13 százalékot a 18-59-es célcsoportban. A legnézettebb keddi adást a teljes lakosság körében több mint 700 ezren követték figyelemmel.

A Spíler TV sportközvetítései is kimagaslóan teljesítenek. A Tottenham Hotspur – Chelsea labdarúgó mérkőzés több mint 4 százalékos közönségarányt ért el szerdán a 18-49 év közötti férfi nézők körében. A TV2 Csoport portfólió szinten az előző év első hetéhez képest egész napon közel 40 százalékos, főműsoridőben pedig csaknem 45 százalékos növekedést ért el a 18-59-es célcsoportban.

A Propeller kiadója az IKO Digital Kft., az IKO Media Group tagja.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Van ilyen tévé csatorna, hogy szuper tv2? Na ne má!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Arról nem is beszélve, hogy ha véletlenűl lenne egy film, amit megnézne az ember, félórán belül feladja. 15 perc film, 10 perc reklám + kormány hirdetés.
Horizont
Burkolt reklám a propellernek? Vagy egyéb?
Harmat gyenge csatorna ...egy jó eredménye van azt nyomatják.
papa.49
És tessék mondani honnan tudja ezt a firkász, netán bekopogott mindenhová???
egyvandor
@papa.49: A net-es alapon működő tv-knél még az is tudják milyen hangerővel, vagy fénybeállításokkal hallgatod nézed az adást.
papa.49
@egyvandor: Na de az a kevesebb, nekem is olyan készülékem van csak elválasztottam egy modemmel a hálózattól, mind a hármat...
papa.49
Sokan nem is nézik a szortyogóspapi tévéjét még véletlenül se, én is inkább a netről nézek filmet kikerülve a 10 percenként ismételt idegesítő, hülye reklámaikat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél