Saját rekordját szárnyalta túl a SuperTV2 nagyszabású showműsora, a Sztárban Sztár + 1 kicsi.  

A TV2 Csoport és az IKO Műsorgyártó szuperprodukciója az év első és második vasárnapján is verhetetlen volt idősávjában, sőt, javítani tudott a kábelműsorok eddigi nézettségi rekordján a teljes lakosság körében mért 787 688 fővel, amit előzőleg a széria bemutatkozó része állított be. Az év első hetének legnézettebb kábelcsatornája a SuperTV2 lett a teljes lakosság körében főműsoridőben és egész napon egyaránt.

Tarolt a TV2 Csoport az év első hetében

Az év első szombat estéjét a TV2 nyerte mindhárom kiemelt célcsoportban. A csatornán vetített Amerikába jöttem és Vejedre ütök című filmek lettek az aznapi kínálat legnépszerűbb mozijai a 18-49 és 18-59 évesek körében. Az 50 milliós játszma is erősen kezdett, már az indulás hetében átlagosan 15 százalékos közönségarányt hozott a csatornának a teljes lakosság körében és közel 13 százalékot a 18-59-es célcsoportban. A legnézettebb keddi adást a teljes lakosság körében több mint 700 ezren követték figyelemmel.

A Spíler TV sportközvetítései is kimagaslóan teljesítenek. A Tottenham Hotspur – Chelsea labdarúgó mérkőzés több mint 4 százalékos közönségarányt ért el szerdán a 18-49 év közötti férfi nézők körében. A TV2 Csoport portfólió szinten az előző év első hetéhez képest egész napon közel 40 százalékos, főműsoridőben pedig csaknem 45 százalékos növekedést ért el a 18-59-es célcsoportban.

A Propeller kiadója az IKO Digital Kft., az IKO Media Group tagja.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Van ilyen tévé csatorna, hogy szuper tv2? Na ne má!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Van ilyen tévé csatorna, hogy szuper tv2? Na ne má!
cs.n.
Érdekes módon ezekkel nincs baja a kormányoldalnak. Bezzeg mikor az RTL-csoportnak volt 1-2 román csatornája, de tudtak nyihogni. Azokat amúgy már rég hazatelepítették, Magyarországra vannak bejegyezve. Helyettük a Nemzeti Nutria vitt ki vagy ötször annyit, azon nem problémáznak. Ha az RTL sugároz bukaresti székhelyről, az skandallum. Ha az orbánhabonyhaver Vajna, akkor az meg teljesen rendben van.
cs.n.
@simmering73: Még Izaura tévé is. Meg Kiwi tévé, Humorplusz, Moziplusz, Zenebutik, Prime, stb. Mind bukaresti Vajna-féle csatorna.
Nessy
Arról nem is beszélve, hogy ha véletlenűl lenne egy film, amit megnézne az ember, félórán belül feladja. 15 perc film, 10 perc reklám + kormány hirdetés.
papa.49
És tessék mondani honnan tudja ezt a firkász, netán bekopogott mindenhová???
egyvandor
@papa.49: A net-es alapon működő tv-knél még az is tudják milyen hangerővel, vagy fénybeállításokkal hallgatod nézed az adást.
papa.49
@egyvandor: Na de az a kevesebb, nekem is olyan készülékem van csak elválasztottam egy modemmel a hálózattól, mind a hármat...
papa.49
Sokan nem is nézik a szortyogóspapi tévéjét még véletlenül se, én is inkább a netről nézek filmet kikerülve a 10 percenként ismételt idegesítő, hülye reklámaikat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.