Gesztesi Károly kedden reggel a TV2 Mokka vendége volt. Itt szólalt meg először az ítélethirdetés után, ahol kimondták, hogy két évig nem vezethet, mert súlyosan ittas állapotban ült volán mögé.

A Mokkát aznap Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter vezette, ám Gesztesivel és ügyvédjével csak Pachmann beszélgetett, ami talán nem véletlen: Demcsákot tavaly júniusban szintén bűnösnek mondta ki a bíróság ittas vezetés miatt.

A TV2 sajtóosztályát kérdezte az esetről a Bors.

„Szerkesztői döntés volt. Mindig a napi szerkesztő dönt arról, hogy ki hány és milyen beszélgetést visz”

– nyilatkozta Dobsi Adrienn kommunikációs igazgató.

Demcsák Zsuzsát megkímélték attól, hogy az ittas vezetésről kelljen beszélgetnie GesztesivelDemcsák Zsuzsa (Fotó: Mohai Balázs/MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A téma beható ismerőjeként, empatikus lett volna, és gyakorlati kérdéseket tudtak volna boncolgatni. ( de gonosz vagyok.)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Úgysem igen jár sehova G. - otthon ülő "remete" azt nyilatkozta az egyik show műsorban. :)
sokanvagyunk
Pedig szakértőként kérdezgethetett volna...
Nessy
A téma beható ismerőjeként, empatikus lett volna, és gyakorlati kérdéseket tudtak volna boncolgatni. ( de gonosz vagyok.)
Eladott Ország
"Amely országban a média (és a nyilvánosság nem elhanyagolható része) Kiszel Tündéket, Berki Krisztiánokat, Gáspár Győzőket és további névtelenekből állítólagos valakikké avanzsált senkiket becsül meg és hordoz a vállán, ott nyugodtan belefér, hogy Demcsák Zsuzsa akinek szintén ittas vezetésért vonták be a jogsiját, vezesse a beszélgetést az alkoholista Gesztesivel. Mert mindenek felett a piac diktál: egy diákolimpikonnal nem lehet nézettséget, olvasottságot generálni. Ellenben Kiszel Tündék intelligens mellei, Berki Krisztiánok arrogáns vasalt heréi, vagy éppen Gáspár Győzők tehetségtelen ízléstelensége hozza a nézőt, az olvasót, a fél ország szellemi leépüléséből szárba szökkenő reklámbevételt. Értem én, tiszteletben is tartom mindenki jogát arra, hogy ehhez asszisztáljon, csak a gyomrom háborog. Az meg legyen az ő magánügye, miként számol el a lelkiismeretével abban a tekintetben, hogy annál a csatornánál dolgozik, amelynek állítólag Berki az egyik „nézővonzó mágnese” (by Demcsák Zsuzsa)."
justhpeter
@Eladott Ország: Precíz, pontos megállapítás elegáns kivitelben.
nyanya001
De lehet, hogy a lézeres megtiltotta, hogy ő beszélgessen Gesztesivel...
dodóka
És a Lázár Janival sem ő fog riportot csinálni a Londoni kiruccanásról !
herczeg0210
@Eladott Ország: Igen gondosan megfogalmazott precíz megállapítás! Természetesen intelligens is.
quadrocopter
Csoda, hogy Lézerné szül. Demcsák Zsazsa még nem kapta vissza kertek alatt a jogsiját, vagy csak nem tudunk róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél