Évfordulót ünnepel a TV2 sikersorozata: immár 12 éve szögezi a képernyő elé hétköznap esténként a nézőket a Jóban Rosszban. Kusza szerelmi történetek, bűntények és megdöbbentő kórházi esetek követték egymást az elmúlt évek során, Csillagkút élete pedig bővelkedett a vicces, drámai vagy épp megható pillanatokban.

A születésnap január 23-ára esik, ám a stáb és a színészek már felvágták a hatalmas ünnepi tortát a Csillagvirág klinika lobbijában.

Születésnap: 12 éves lett a Jóban Rosszban

12 év számokban

Az évforduló alkalmából néhány meghökkentő adatot is összeszedtek: az eddigi 2911 epizód során 2430 szereplő bukkant fel, 117 liter alapozó és 13 liter művér került felhasználásra, 4000 darab kókuszgolyót és 34000 liter kávét fogyasztottak el, a díszletet pedig 3400 alkalommal építették át.

A TV2 Csoport őszi programinvesztíciójának részeként néhány hónapja vetítjük kizárólag a SuperTV2 műsorán a Jóban Rosszbant. A nézettségi adatok pedig bizonyítják, hogy a stratégiánk bevált: hosszútávon számítunk a népszerű saját gyártású sorozatra, amelyet a nézők is nagyon szeretnek

– mondta Fischer Gábor, a kábelcsatorna programigazgatója.

A Jóban Rosszban hétköznap esténként 20.15-kor látható a SuperTV2 műsorán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.