Egy éve történt, hogy Berki Krisztián összejött egy stábtaggal az Édes Élet forgatásán, később pedig arról is cikkeztek a lapok, hogy egy ismert énekesnővel is összeszűrte a levet.

Szerelme, Hódosi Pamela a mai napig nem tudott megbocsájtani a celebnek – írja a Blikk.

Pamela nagyon nehezen tette túl magát a dolgon, de belátta:

Száz éven keresztül egy férfi sem tart ki egy nő mellett

- mondta a FEM3 Hálószobatitkok című műsorában.

Berki tagadta a megcsalást, arra hivatkozva, hogy ebben az időszakban nem is alkottak egy párt. Mint kiderült, úgy véli: természetes, hogy egy férfinak nagyobb a kísértés, pláne, ha még ismert is hozzá.

Köztünk nem volt hűtlenség, mivel nem voltunk együtt. A női reakciót megértem, de hűtlenségről nem beszélhetünk. Erre mindig vigyáztam és fogok is. Minden okos nő tudja, hogy a férfiak és nők másképp vannak kódolva, örülök, hogy Pamela reálisan és jól látja a kapcsolati kérdéseket. Egy nőnek tisztában kell lennie a férfi tulajdonságokkal. Ráadásul én közszereplő vagyok. Ha átlag emberek elvéreznek egy házasságban, akkor egy közszereplőnek még nagyobb a kísértés. De én erős vagyok.

Megcsalta kedvesét Berki Krisztián, mert "a férfiak másképp vannak kódolva"

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Az önmagában tragédia, hogy egy Berki Krisztián formátumú ripacs, arrogáns vasalt heréi, aki egy 2011 óta többször lezárt és újraindított nyomozás főszereplője, akivel kapcsolatban a sikkasztás gyanúját hosszú évek óta képtelen volt tisztázni a hatóság, aki időközben milliomossá vált úgy, hogy – saját bevallása szerint – lényegében semmiből nem él, de akinek ehhez képest bankosa, ügynöke, menedzsere, hét millió forintos karórája, számtalan szponzora, pofátlan luxuséletvitele van, egyáltalán közérdeklődésre számot tarthat. És nem abban az értelemben, ahogyan a fentiekből következne."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Egy francot vannak "maskeppen kodolva"... Csak neked a herevasalassal egyidoben azt a par rancot is kivasaltak az agyadbol, es amikor "a f@sz felall - esz megall"-elvet vallod, vagyis maximalisan - VEGTELEN UNALMADBAN - gerinctelen, moraltalan, piszkosul unalmas alak vagy... Na , jo , megengedem: a hereid egy kicsit feldobtak a viz tetejen uszo szar koze...
kerekkocka
Az nem nő aki ennek a véglénynek a közelébe mer menni !
karma1
@kerekkocka: De az, - ebben vitatkozom Veled. Soroljam? vajna timcsike, rogan cilike, sarki katacska, szabo zsofi, zimany linda, stb... meg egypar olyan masik bige, akinek totalisan mindegy, hogy all-e a cerka vagy sem -illetve nem a parjaera kivancsi - hanem annak csak a bukszajara... Aztan a bukszaban levo penzbol majd o is vesz maganak "szerelmet",
sokanvagyunk
Celebtúra ez, nem megcsalás - a "szakma" elengedhetetlen része. :)
mariaberta
Másként van kódolva? Hát ez igaz ritka ronda pasas. és az agyát a gatyájában hordja. Mi van ezen meglepő?
prime777
Ez egy baromság.
A pali csak eljátssza,hogy ő mekkora egy macsó ,és,hogy milyen pénzes.
Pont ugyanaz megy mint anno a Győzike családnál.
Ott is mind a kettő csalta egymást a "mese" szerint,
Állandó veszekedések, folyton állt a bál,ahogy néha láttam az ajánlóban.
A baj ,hogy egy ilyen szennyre annyian kíváncsiak a magyarok,hogy azt megéri vetíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.